Huis verkopen Volkel

Uw huis in Volkel goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Uw huis direct verkopen in de buurt van Volkel? Sons Real Estate koopt uw huis zonder enig financieringsvoorbehoud. Een aanvraag doen is geheel kosteloos en vrijblijvend.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Volkel

Snel uw huis verkopen in Volkel? Ook in omliggende plaatsen zoals Uden, Boekel en Veghel is dat mogelijk bij Sons Real Estate. Wij kopen woningen op door heel Nederland. We werken geheel vrijblijvend, kosteloos, snel en flexibel. Een verkooptraject zoals u dat graag ziet, is het resultaat; zonder stress, aangepast aan uw voorkeuren. Op elk type woning brengen wij bovendien een vrijblijvend, marktconform bod uit zonder voorbehoud van financiering. Neem nu contact op voor de mogelijkheden of een vrijblijvende waardebepaling. 

Vrijblijvende werkwijze

Beginnen met uw huis verkopen in Volkel? Dat begint met een vrijblijvende waardebepaling. Ons eigen team van taxateurs weet precies waar ze op moet letten. Er zijn een vast aantal beoordelingscriteria die worden meegenomen in de taxatie van uw woning zodra één van onze taxateurs langskomt. Hij of zij zal aspecten zoals de ligging van uw woning, de staat van de woning, het afwerkingsniveau, de oppervlakte van zowel het huis als het perceel en enkele andere zaken meenemen. Wij doen daarin een vrijblijvend, marktconform bod zonder financieringsvoorbehoud op elk type woning. Van tiny houses tot aan villa’s, boerderijen en flats; we kopen uw woning graag op. 

Zoals u dat wilt

Uw huis verkopen in Volkel, dat gaat zoals u dat wilt. U betaalt natuurlijk nergens enige vorm van makelaars- of notariskosten bij Sons Real Estate, maar daarnaast opereren we ook nog eens enorm flexibel. Zo bent u in staat de overdrachtsdatum te bepalen. Als u liever nog even blijft resideren kan dat, maar als u liever snel weg bent, is dat ook mogelijk! Daarnaast bieden wij de mogelijkheid aan tot het terughuren van uw woning en kunt u uw woning zelfs aan ons verkopen als hij nog niet verkoopklaar is. We nemen alles voor u uit handen; van het papierwerk tot aan een renovatie en een bouwtechnische keuring. Neem nu contact op met onze klantenservice of vul het aanvraagformulier in. We komen graag zo snel mogelijk bij u langs voor een gratis, vrijblijvende waardebepaling of vertellen u gerust nog eens over alle mogelijkheden.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!