Huis verkopen Katwijk aan Zee

Uw huis in Katwijk aan Zee goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Woont u in Katwijk aan Zee of een van de nabijgelegen plaatsen Rijnsburg, Oegstgeest, Noordwijk of Voorhout? Verkoop uw huis aan Sons Real Estate, dé woningopkoper voor elk soort huis en voor een gratis & vrijblijvend bod. Deze verplicht u tot niets en ongeacht de staat van het onderhoud, wij kunnen altijd een bod uitbrengen.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Katwijk aan Zee?

Als u overweegt uw huis te verkopen in Katwijk aan Zee, Valkenburg, Rijnsburg, Rijpwetering of elders in de buurt, dan hoeft u niet verder te zoeken dan Sons Real Estate. Sons Real Estate is een vastgoedbedrijf waarin u direct elk type woning kunt verkopen. Binnen afzienbare tijd ontvangt u een aantrekkelijk aanbod, zonder enige financieringsvoorbehouden. Wij garanderen u een soepel en snel verkoopproces zonder verrassingen. Twijfel niet langer en neem onmiddellijk contact met ons op voor een geheel kosteloze aanvraag, zonder enige verplichtingen.

Flexibel uw huis verkopen in Katwijk aan Zee

Wanneer u bij ons een aanvraag indient, kunt u erop vertrouwen dat u een zorgeloos verkoopproces tegemoet gaat. Omdat wij woningen kopen voor eigen rekening en zonder tussenkomst van derden, kunnen we u een hoge mate van flexibiliteit bieden. Allereerst heeft u inspraak bij het vaststellen van de verkoopvoorwaarden. Dit omvat bijvoorbeeld de mogelijkheid om de overdrachtsdatum te bepalen. Bovendien is het optioneel om na de verkoop uw huis terug te huren, waardoor de overgang naar uw nieuwe woning naadloos verloopt. In veel gevallen is zelfs een voorschot bespreekbaar. Voordeel is tevens dat we geen makelaars- of notariskosten in rekening brengen. Zo bespaart u al gauw enkele duizenden euro’s.

Vlotte werkwijze 

Wij streven naar een snel verkooptraject. In tegenstelling tot traditionele verkoopprocessen kan uw huis bij ons vaak al binnen een week worden verkocht, met de overdracht bij de notaris snel daarna. Onze deskundige taxateurs voeren een grondige beoordeling uit, waarbij ze rekening houden met factoren zoals het afwerkingsniveau en de onderhoudsstaat van uw woning. Als er eventuele gebreken zijn, nemen wij de kosten voor renovatie voor onze rekening. Vervolgens presenteren wij u een uitstekend bod zonder enig financieringsvoorbehoud. Als u van plan bent om uw huis te verkopen in Katwijk aan Zee of in de directe omgeving, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn bereikbaar via zowel telefoon als ons contactformulier op de website.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!