Huis verkopen Goirle

Uw huis in Goirle goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Wilt u graag snel uw huis in Goirle verkopen, vraag nu gratis een vrijblijvend aan op uw woning. Wij brengen snel een passend bod uit op uw woning. Sons Real Estate financiert uit eigen middelen het bod dat wij uitbrengen is gegarandeerd en niet afhankelijk van voorbehoud op financiering, hierdoor is een zeer snelle verkoop mogelijk.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Goirle

Als u overweegt uw huis snel te verkopen in Goirle, Riel, Hilvarenbeek, of andere omliggende plaatsen, dan is Sons Real Estate uw ideale partner. Sons Real Estate is een toonaangevende vastgoedmakelaar met landelijke dekking, waar u direct uw woning kunt verkopen. Binnen slechts één week kan uw huis van eigenaar wisselen. Wij bieden u een passend bod zonder enige financiële voorwaarden. Wij garanderen een flexibel en probleemloos verkooptraject. Neem vandaag nog contact met ons op.

Snel uw huis verkopen in Goirle

Er zijn tal van situaties waarin een snelle verkoop van uw huis wenselijk kan zijn. Voor een vlotte verkoop bent u bij ons aan het juiste adres. In de meeste gevallen kunnen we een woning binnen een week verkopen. Wij kopen woningen voor eigen rekening en werken zonder tussenpersonen. Zodra wij uw aanvraag ontvangen, starten we direct het proces. Onze ervaren taxateurs bepalen de waarde van uw woning op basis van factoren zoals de onderhoudsstaat en de afwerking. We plannen graag een afspraak op locatie voor de opname van uw woning. Het indienen van een aanvraag is volledig kosteloos en vrijblijvend.

Direct een aantrekkelijk bod en gunstige verkoopvoorwaarden

Bij Sons Real Estate kunt u snel een uitstekend bod op uw woning verwachten, zonder enige financieringsvoorwaarden. Wij bieden flexibele en gunstige voorwaarden die aansluiten bij uw wensen. U bepaalt zelf de overdrachtsdatum, en het is zelfs mogelijk om uw huis terug te huren na de verkoop. Dit maakt de overgang naar uw nieuwe woning aanzienlijk soepeler dan bij reguliere verkooptrajecten. Bovendien is het in veel gevallen bespreekbaar om een voorschot te ontvangen, bijvoorbeeld voor nieuwe inboedel. Overigens brengen wij geen hoge makelaarskosten in rekening. Wilt u uw huis verkopen in Goirle of de nabije omgeving? Neem direct contact met ons op. Onze taxateurs komen graag langs voor een vrijblijvende waardebepaling op locatie.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een passend bod op uw huis
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!