Huis verkopen Ter Heijde

Uw huis in Ter Heijde goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Uw huis verkopen in of nabij Ter Heijde? Vastgoedmakelaar Sons Real Estate doet graag een vrijblijvend bod op uw huis. Een aanvraag is eenvoudig, geheel kosteloos en verplicht u tot niets.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Ter Heijde?

Snel en met directe zekerheid uw huis verkopen in Ter Heijde? Sons Real Estate doet graag een bod. Als vastgoed opkoper nemen we door heel het land diverse woningen direct voor eigen rekening. Zo kunt u bij ons terecht voor een snelle verkoop van elk type woning, ongeacht de staat of locatie. We maken graag een afspraak voor een opname en brengen vervolgens een uitstekend bod uit, zonder voorbehoud. Op die manier kunt u zonder onzekerheden uw huis verkopen in Ter Heijde, maar ook in Monster, ‘s-Gravenzande, Poeldijk en uiteraard Den Haag.

Direct een marktconform bod op uw woning in Ter Heijde

Of het nu gaat om uw rijtjeswoning, appartement of vrijstaand huis, of om uw boerderij, riante villa of landhuis. We zorgen voor een vlotte waardebepaling en doen een marktconform bod, zonder financieringsvoorbehoud. Als u op een vlotte manier uw huis wenst te verkopen in Ter Heijde, dan biedt een directe verkoop aan Sons Real Estate een uitkomst. De waarde van uw woning in Ter Heijde, kunnen wij vrij snel bepalen. Voornamelijk de onderhoudsstaat en het afwerkingsniveau hebben invloed op de waarde. Daarnaast bekijken onze taxateurs het verschil tussen de vraagprijs en de daadwerkelijke verkoopprijs van vergelijkbare woningen in uw wijk. Zo bent u altijd verzekerd van een passend bod.

Een verkoop zonder onzekerheden 

Bij het verkopen van een huis komt veel kijken. Er dienen veel zaken geregeld te worden en u gaat vaak een onzekere periode in. Zeker als u uw huis wilt verkopen in Ter Heijde en dat probeert via een regulier verkooptraject via de makelaar. Dan is het wachten op potentiële kopers, inplannen van bezichtigingen en verschillende biedingen. Daarna is het nog afwachten of de aankopende partij de financiering rond krijgt. Als u met spoed uw huis wilt verkopen in Ter Heijde en dus zowel snelheid als zekerheid wenst, dan kunt u uw woning direct verkopen aan Sons Real Estate. We bieden zonder enig voorbehoud en hanteren flexibele verkoopvoorwaarden, zodat u uw woning op een rustgevende manier kunt verkopen. In een persoonlijk gesprek vertellen we u graag meer over onze werkwijze.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!