Huis verkopen Steyl

Uw huis in Steyl goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Huis verkopen in of nabij Steyl? Vastgoedmakelaar Sons Real Estate doet graag een bod op elk soort huis. Een aanvraag is eenvoudig, geheel kosteloos en verplicht u tot niets.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Steyl

Wilt u direct uw huis verkopen in Steyl, Tegelen, Baarlo of Belfeld? Overweeg dan een vrijblijvende en kosteloze aanvraag te doen bij Sons Real Estate. Sons Real Estate is een opkoper die u graag met de verkoop van uw woning helpt. U kunt uw woning aan ons verkopen op basis van gunstige voorwaarden. Er komt geen derde partij aan te pas en dus verloopt het verkooptraject vaak zonder onzekerheden. Wij kunnen u flexibiliteit garanderen en komen met een uitstekend bod zonder voorbehoud op financiering op uw woning. Verder komt ieder type woning in aanmerking. Neem contact met ons op voor vragen.

Een snelle waardebepaling en een passend bod

Als u een uitstekend bod op uw woning wilt ontvangen, dan kunt u vrijblijvend en kosteloos bij Sons Real Estate terecht voor een aanvraag. Voordat wij een bod doen, gaan onze ervaren taxateurs eerst een waardebepaling van uw woning uitvoeren. Alle relevante factoren worden in deze waardebepaling meegenomen. Denk hierbij aan de onderhoudsstaat en het afwerkingsniveau van uw woning. De ruime ervaring van onze taxateurs stelt ze in staat om op zeer korte termijn een indicatie te kunnen geven. Zonder voorbehoud op financiering kunnen we daarna een passend bod uitbrengen. Een afspraak op locatie maken kan door contact met ons op te nemen.

Zekerheid en flexibiliteit

Het is voor ons belangrijk dat u zo veel mogelijk zekerheid en flexibiliteit heeft tijdens het verkooptraject. Zo kunt u bij een uitgestelde oplevering kiezen voor uw ideale overdrachtsdatum. Wij weten namelijk als geen ander wat er allemaal komt kijken bij een verhuizing, dus helpen wij u graag om de overgang zo makkelijk mogelijk te laten zijn. U kunt eventueel zelfs uw zware inboedel in de oude woning laten staan. Voor ieder type woning kunt u contact met ons opnemen. Of u nu een villa, boerderij, appartement of tiny house wil verkopen, u kunt altijd een aanvraag doen. Wilt u graag snel uw huis verkopen in Steyl of omgeving? Neem dan zeker contact met Sons Real Estate op. Wij informeren u graag over wat er allemaal mogelijk is.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een passend bod op uw huis
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!