Huis verkopen Baarlo

Uw huis in Baarlo goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Uw huis verkopen in Baarlo zonder onzekerheden of verkoop stress? Direct een vrijblijvend, marktconform bod ✓ Bepaal zelf wanneer u verkoopt ✓ Woningen in alle soorten & staten ✓ Optie tot terughuren

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Marktconform bod

Direct een goed bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Met zekerheid uw huis verkopen in Baarlo

Wilt u uw huis verkopen in of nabij Baarlo met direct zekerheid? Sons Real Estate doet graag een bod op uw woning. Als vastgoedbedrijf doen wij een bod op elk type woning, ongeacht de locatie of staat. Zo ook als u een huis wilt verkopen in Maasbree, Belfeld, Hert of elders in de regio van Baarlo, kunt u gratis een bod ontvangen van Sons Real Estate. Wij bieden huiseigenaren een snel en duidelijk verkooptraject van elk type woning aan. Van een vrijstaand huis of rijtjeswoning, tot een studio, bungalow, appartement of complete boerderij. Wij doen als vastgoedmakelaar graag een uitstekend bod.

Onze taxateurs zorgen voor een snelle waardebepaling

Om tot een goed definitief bod te komen, zorgen wij allereerst voor een snelle waardebepaling. Onze taxateurs maken graag een afspraak voor een opname op locatie. Daarbij bekijken we voornamelijk het afwerkingsniveau en de onderhoudsstaat van uw woning. Daarnaast wordt het type woning ook meegenomen in de waardebepaling. Tot slot bekijken we het verschil tussen de vraagprijs en de daadwerkelijke verkoopprijs van reeds verkochte woningen in de omgeving. Op die manier krijgen we een duidelijke indicatie. Vervolgens doen wij een marktconform bod zonder enig voorbehoud op uw woning. Ons bod is daarom altijd vrij van financiering en nemen wij gebreken achteraf voor eigen rekening. U hoeft daarom ook nooit een traag en onzeker verkooptraject in te gaan.

franeker

Flexibele verkoop van uw woning in Baarlo

Wilt u akkoord gaan met ons voorstel. Dan zorgen wij voor een vlot en duidelijk verkooptraject. Bijkomend voordeel is dat we als opkopende makelaar van divers vastgoed, zeer flexibel kunnen zijn in de verkoopvoorwaarden. Zo kunt u bij ons naar wens de overdrachtsdatum bepalen en krijgt u de mogelijkheid om overbodige inboedel in uw woning te laten staan. We kunnen u in verschillende zaken tegemoet komen, zodat de verhuizing naar uw nieuwe of vervangende woning soepel zal verlopen. Zelfs terugverhuur van uw woning is bij Sons Real Estate een mogelijkheid. Bent u genoodzaakt om uw huis te verkopen in Baarlo of wenst u simpelweg en snel en zeker verkooptraject? Neem dan telefonisch contact op met Sons Real Estate of laat uw gegevens achter op het digitale contactformulier.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze locale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via info@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Uitstekende begleiding en advies
Enorm netwerk aan potentiële geïnteresseerde kopers
Van begin tot eind ontzorgd
Altijd het beste bod dankzij een groot investeerders netwerk
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw pand verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!