Huis verkopen Sterksel

Uw huis in Sterksel goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Uw huis snel verkopen in of nabij Sterksel? Vastgoedmakelaar Sons Real Estate doet graag een vrijblijvend bod op uw huis. U kunt hiervoor geheel kosteloos een aanvraag doen.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Sterksel

Wilt u graag uw huis direct verkopen in Sterksel, Leende, Heeze, Someren of elders in de regio aan een makelaar? Bij Sons Real Estate kunt u terecht voor een uitstekend bod op uw woning zonder voorbehoud van financiering. Als vastgoedmakelaar kopen wij woningen voor eigen rekening en zonder tussenkomst van derden. Wij bieden u zekerheid, flexibiliteit en een vlot verkooptraject. Ieder type woning – ongeacht de onderhoudsstaat –  komt in aanmerking voor een aanvraag. Een aanvraag is vrijblijvend en geheel gratis.

Hoe de waarde van uw huis wordt bepaald

Wanneer u een aanvraag doet voor een bod op uw huis, gaat één van onze taxateurs aan de slag met een waardebepaling. Dankzij de expertise en ruime ervaring van onze taxateurs kan de waardebepaling nauwkeurig en op korte termijn worden uitgevoerd. Op basis van de verkoopprijs van vergelijkbare woningen die reeds in de omgeving zijn verkocht, kunnen wij u al een indicatie geven. Daarnaast wordt er rekening gehouden met de onderhoudsstaat en het afwerkingsniveau van uw woning. Voor elk soort woning kunt u geheel gratis en vrijblijvend een aanvraag doen, of het nu gaat om een villa, boerderij, appartement, vrijstaand huis of tussenwoning. Wij doen graag een marktconform bod op uw woning.

De voordelen van een directe verkoopt aan een opkoper

Het direct verkopen van uw woning aan Sons Real Estate, brengt een aantal voordelen met zich mee. Ten eerste is er geen tussenkomst van derden waardoor het verkooptraject vlot zal verlopen. Ten tweede betaalt u geen hoge makelaarskosten of notariskosten. Ten derde garanderen wij een soepele overgang naar uw nieuwe woonplek. Zo kunt u bijvoorbeeld zelf de overdrachtsdatum bepalen en heeft u de mogelijkheid om het huis na de verkoop terug te huren. Wilt u meer weten? U kunt direct uw huis verkopen in Sterksel of omgeving. Neem contact op met Sons Real Estate door uw gegevens achter te laten via het online contactformulier. Wij zijn ook telefonisch te bereiken.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!