Huis verkopen Heeze

Uw huis in Heeze goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Uw huis verkopen in of rondom Heeze? Vastgoedmakelaar Sons Real Estate doet een passend bod op elk soort woning. Een aanvraag is eenvoudig, geheel kosteloos en verplicht u tot niets.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Heeze?

Wilt u uw huis verkopen in Heeze of in omliggende plaatsen zoals Leende, Geldrop. Someren of Mierlo? Sons Real Estate doet graag een bod op uw woning. Als landelijk actieve vastgoedmakelaar zijn we geïnteresseerd in elk soort woning, ongeacht de staat of locatie. Op uw woning in Heeze doen we direct een bod zonder enig voorbehoud. Zo heeft u direct zekerheid en hoeft u nooit een langdurig verkooptraject in te gaan.

Een vrijblijvend aanbod van de vastgoedmakelaar

Heeft u een woning in of rondom Heeze staan en wilt u de woning op korte termijn verkopen? Sons Real Estate doet graag een bod op uw woning. U kunt elk type woning direct aan ons verkopen. Zo zijn we geïnteresseerd in uw vrijstaand huis of rijtjeswoning, maar ook op uw appartement, tiny house, bungalow of complete villa, doen we graag een bod. Omdat wij beschikken over een eigen afdeling bouw, is de onderhoudsstaat van uw woning minder van belang. U kunt uw woning dus in een verouderde (gedateerde) staat verkopen, maar ook als u onlangs gerenoveerde woning of een woning in nieuwbouwstaat wilt verkopen, kunt u bij ons terecht.

Waarde van uw woning in Heeze bepalen

Om een goed bod uit te brengen op uw woning in Heeze, bekijken we uw woning op een aantal punten. Daarbij zijn het afwerkingsniveau en de onderhoudsstaat van uw woning een groot deel. Is uw woning verbouwd en heeft het bijvoorbeeld een serre, dakkapel of een andere aanbouw? Dan worden de verbouwingskosten bij een woning in gedateerde staat altijd meegenomen. Daarnaast nemen we de vraag- en verkoopprijs van vergelijkbare woningen in de wijk of regio Heeze, mee in de waardebepaling. Een bezichtiging op locatie is altijd onderdeel van de procedure. Daarna doen wij een bod zonder financieringsvoorbehoud. Als u daarmee akkoord gaat, dan kunt u rekenen op een zowel snelle als flexibele verkoop. Een directe verkoop aan ons is geheel kosteloos en u heeft als verkoper veel opties. Neem contact op Sons Real Estate om de mogelijkheden te bespreken.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een passend bod op uw huis
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!