Huis verkopen St Gerlach

Uw huis in St Gerlach goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Huis verkopen in of nabij St Gerlach? Vastgoedmakelaar Sons Real Estate doet graag een bod op elk soort huis. Een aanvraag is eenvoudig, geheel kosteloos en verplicht u tot niets.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in St Gerlach

Direct en eenvoudig uw huis verkopen in St Gerlach of omringende plaatsen als Valkenburg, Vilt en Berg en Terblijt? Neem dan contact op met Sons Real Estate. Sons Real Estate is een landelijk actieve organisatie waaraan u zonder zorgen uw woning kunt verkopen. Wij kunnen u namelijk een flexibel en vlot verkooptraject aanbieden. Voor iedere soort woning kan een kosteloos en vrijblijvende aanvraag worden gedaan. Daarna zullen wij een passend bod zonder voorbehoud van financiering uitbrengen op uw woning. Heeft u nog vragen? Wij staan u dan graag te woord.

Een snel en zorgeloos verkooptraject

Bij Sons Real Estate streven wij naar een zorgeloos verkooptraject. Zo kunt u voor alle soorten woningen geheel kosteloos een aanvraag doen. Of u nou een villa, boerderij, tussenwoning, appartement of een andere woning wil verkopen, ze komen allemaal in aanmerking voor een passend bod. Dit uitstekende bod wordt gebaseerd op een nauwkeurige taxatie van onze taxateurs. Als alle factoren die van invloed zijn op de waarde van uw woning in kaart zijn gebracht, kunnen wij vaak al binnen één werkdag een bod uitbrengen op uw woning. Snel uw huis verkopen in St Gerlach? Laat dan uw gegevens achter op onze website.

Mogelijkheid tot een uitgestelde oplevering

Wij geven u graag zo veel mogelijk flexibiliteit. Dit betekent dat u bij Sons Real Estate dan ook gebruik kunt maken van een uitgestelde oplevering. Door te kiezen voor een uitgestelde oplevering, kunt u bepalen wanneer de overdrachtsdatum zal zijn. De overgang naar uw nieuwe woonplek zal hierdoor zo soepel mogelijk verlopen. Verder zijn er ook nog andere dingen bespreekbaar. Zware inboedel, zoals kasten en bedden, kunt u in sommige gevallen ook in uw woning laten staan. Verder kunnen wij u vaak ook een voorschot geven. Wilt u dus eenvoudig en prettig uw huis verkopen in St Gerlach of omstreken? Neem dan contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar of u kunt ons online contactformulier invullen.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een passend bod op uw huis
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!