Huis verkopen ‘s-Gravendeel

Uw huis in ‘s-Gravendeel goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

U kunt nu snel uw huis in ’s-Gravendeel verkopen tegen een goed bod zonder tussenkomst van een makelaar. Verkoop nu direct zelf uw woning aan Sons Real Estate. Onze werkwijze is simpel en efficiënt, u vraagt eenvoudig een bod aan via de site en wij gaan direct met uw aanvraag aan het werk. Binnen één dag nemen we contact met u op en bespreken uw wensen rond de verkoop van uw woning.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in ‘s Gravendeel?

Denkt u eraan om uw huis te verkopen in ‘s Gravendeel, Maasdam, Puttershoek, Strijen, Dordrecht, Numansdorp of andere nabijgelegen gebieden? Dan is Sons Real Estate uw betrouwbare partner. Wij zijn een nationaal opererende vastgoedmakelaar die elk type woning direct aankoopt voor eigen rekening. Binnen de kortste keren ontvangt u van ons een aantrekkelijk bod op uw woning. Het indienen van een aanvraag is volledig kosteloos en vrijblijvend. U stapt vervolgens een soepel en stressvrij verkooptraject in. Wilt u meer weten? Aarzel dan niet om direct contact met ons op te nemen.

Flexibel verkoopproces zonder onzekerheden

Bij ons kunt u een aanvraag indienen voor ieder type woning, of het nu om een villa, boerderij, tussenwoning, tiny house of appartement gaat; wij staan voor u klaar. Zodra u akkoord gaat met ons bod, kunt u rekenen op een verkooptraject dat vrijheid en flexibiliteit biedt, zonder tussenkomst van derden. U heeft bijvoorbeeld de mogelijkheid om de overdrachtsdatum naar uw eigen voorkeur te bepalen. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om uw huis na de verkoop terug te huren. In tegenstelling tot traditionele verkoopprocessen brengen wij geen hoge makelaars- of notariskosten in rekening.

Snelle waardebepaling 

Vertrouw erop dat wij u een aantrekkelijk bod zullen doen voor uw woning. Dankzij de uitgebreide ervaring en expertise van onze taxateurs wordt de waarde van uw woning snel en nauwkeurig bepaald. We houden rekening met verschillende factoren, waaronder de staat van onderhoud en het afwerkingsniveau. Vervolgens bieden we u snel een indicatie, zonder enig financieringsvoorbehoud. Om uw woning op te nemen, plannen we graag een afspraak op locatie in. Als u overweegt uw huis te verkopen in ‘s Gravendeel of de nabije omgeving, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt ons bereiken via de telefoon of ons contactformulier invullen.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!