Huis verkopen Maasdam

Uw huis in Maasdam goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Uw huis verkopen in Maasdam zonder onzekerheden of verkoop stress? Direct een vrijblijvend, marktconform bod ✓ Bepaal zelf wanneer u verkoopt ✓ Woningen in alle soorten & staten ✓ Optie tot terughuren

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Maasdam

Bent u van plan uw huis te verkopen in of rondom Maasdam? Sons Real Estate is een vastgoedbedrijf waaraan u uw woning direct kunt verkopen. U kunt zowel telefonisch als op onze website direct een vrijblijvende aanvraag doen voor een bod op uw woning. Zo heeft u al binnen één werkdag een bod, zonder voorbehoud. Bent u van plan uw huis te verkopen en woont u in Maasdam of in Strijen, Puttershoek, Dordrecht of elders? Vul uw gegevens in of neem direct contact op voor een aanbod.

Uw woning in Maasdam is binnen één week verkocht

Bent u genoodzaakt uw woning in Maasdam te verkopen of wenst u simpelweg een vlot verkooptraject? Sons Real Estate is een opkoper waaraan u zonder tussenkomst van derden uw woning kunt verkopen. Wij zorgen direct voor een marktconform bod en bij akkoord op ons voorstel, bent u verzekerd van een snelle verkoop, zonder onzekerheden. Zo is het bod dat wij uitbrengen altijd zonder voorbehoud van financiering of een bouwtechnisch onderzoek. Op die manier kunt u uw woning in Maasdam al binnen één week aan ons overdragen. Als opkoper kunnen we u ten opzichte van een regulier verkooptraject, veel opties bieden. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk uw woning na de verkoop te huren en is een voorschot op de woning mogelijk na het tekenen van de koopovereenkomst. Zo is er nog mogelijk als u kiest voor een directe verkoop aan Sons Real Estate.

Zowel een directe als uitgestelde oplevering is mogelijk

Wilt u uw huis op korte termijn verkopen in Maasdam en de woning snel overdragen? Dat is altijd mogelijk. Kunt u pas op een later tijdstip uw nieuwe woning betreden? Dan is een uitgestelde oplevering tevens mogelijk. U kunt dan voor een geruime tijd in uw woning verblijven, tot u uw nieuwe woning in kunt. Zo heeft u altijd een woning en loopt u niet het risico in het ergste geval dakloos te worden. Heeft u nog inboedel in uw woning staan, maar wilt u dit niet meeverhuizen? U kunt inboedel, zoals zware kasten, tafels of bedden, gerust laten staan. Benieuwd naar onze werkwijze of wilt u direct een aanvraag doen voor een bod op uw woning? Neem dan contact op met Sons Real Estate.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!