Huis verkopen Dongen

Uw huis in Dongen goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Uw huis verkopen in Dongen? Sons Real Estate is een vastgoedmakelaar die elk type woning aankoopt voor eigen rekening. Ontvang kosteloos en vrijblijvend een aanbod.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Uw huis in Dongen verkopen zonder verkoopstress?

Wilt u snel uw huis in Dongen verkopen, zonder dat u lang moet wachten op kopers en bezichtigingen? U kunt uw huis dan direct verkopen aan de vastgoedmakelaar. Sons Real Estate is zo’n makelaar en koopt elk type woning voor eigen rekening. U kunt geheel vrijblijvend en kosteloos een aanvraag doen voor een bod op uw huis. We gaan direct aan de slag met uw aanvraag en zorgen bij akkoord een zorgeloos verkooptraject. We zijn als vastgoedmakelaar landelijk actief. Ook als u een huis wilt verkopen in Rijen, Oosterhout of uiteraard Tilburg, kunt u vrijblijvend een bod krijgen van Sons Real Estate.

Sons Real Estate doet een bod op elk type huis in alle staten

Ongeacht de locatie of het type huis dat u wenst te verkopen regio Dongen, kunt u vrijblijvend een aanvraag doen voor een aanbod. We zijn als opkoper geïnteresseerd in zowel een woning in verouderde staat of in nieuwbouwstaat. We bekijken graag de mogelijkheden en zorgen voor een snelle waardebepaling. Zo bekijken we in alle gevallen de onderhoudsstaat, maar ook nemen we renovaties en aanbouwingen mee in de berekening. Van rijtjeswoningen en appartementen, tot complete villa’s of boerderijen. Sons Real Estate maakt graag een afspraak voor een opname en doet een vrijblijvend bod.

Een kort verkooptraject met flexibele verkoopvoorwaarden

Omdat wij uw woning direct voor eigen rekening aankopen zonder enig voorbehoud, bent u verzekerd van een kort verkooptraject. Zo is het mogelijk om uw woning al binnen één week te verkopen. Daarbij zijn we flexibel in de overdrachtsdatum, maar ook is (zware) inboedel die u niet wilt meenemen naar een vervangende woning uiteraard bespreekbaar. Omdat u zelf de oplevering bepaalt, kunt u in alle rust op zoek naar vervanging. Daarnaast betaalt u geen kosten zoals makelaars- en notariskosten. Dat is het voordeel van een directe verkoop aan Sons Real Estate. Wilt u meer informatie of wenst u een vrijblijvend bod op uw huis in Dongen of omstreken? Neem tijdens werkdagen telefonisch contact op of vul het online formulier in.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een passend bod op uw huis
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!