Huis verkopen Oeffelt

Uw huis in Oeffelt goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Uw huis verkopen in Oeffelt of elders in de omgeving? Vastgoedmakelaar Sons Real Estate doet graag een gunstig bod op uw huis. Een aanvraag is eenvoudig, vrijblijvend en kosteloos.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Oeffelt

Wilt u snel uw huis verkopen in Oeffelt, Beugen, Haps, Sint Agatha of omstreken? Neem dan contact op met Sons Real Estate. Sons Real Estate is een landelijk actieve vastgoedorganisatie waaraan u direct uw woning kunt verkopen. Wij kunnen u een flexibel en vlot verkooptraject zonder onzekerheid bieden. Voor ieder soort woning kan geheel gratis en vrijblijvend een aanvraag worden gedaan. Hierna brengen we een marktconform bod uit zonder voorbehoud van financiering. Heeft u vragen? Wij staan u graag te woord.

Een zorgeloos verkooptraject

Wij streven naar een zo zorgeloos mogelijk verkooptraject. Om te beginnen kunt u voor ieder type woning gratis en vrijblijvend een aanvraag doen. Zowel villa’s, boerderijen en vrijstaande woningen als tussenwoningen en appartementen komen in aanmerking voor een marktconform bod. Op korte termijn voeren we een nauwkeurige taxatie uit. Nadat we alle factoren in kaart hebben gebracht die meespelen, krijgen we een goed beeld van de waarde van uw woning. Zaken zoals de onderhoudsstaat en het afwerkingsniveau spelen een rol. Na de waardebepaling doen we een uitstekend bod, vaak binnen één werkdag.

Het voordeel van een uitgestelde oplevering

Wij bieden u veel flexibiliteit. Bij Sons Real Estate kunt u onder meer kiezen voor een uitgestelde oplevering. Eén van de voordelen van een uitgestelde oplevering is dat u inspraak heeft bij het bepalen van de overdrachtsdatum. Op deze manier proberen we de overgang naar uw nieuwe woonplek zo soepel mogelijk te laten verlopen. Daarnaast is het bespreekbaar om zware inboedel – denk aan grote kasten en bedden – in het huis te laten staan. Ook is het in veel gevallen mogelijk om een voorschot te ontvangen. Dit kan onder meer gebruikt worden voor de aanschaf van nieuwe inboedel. Wilt u graag direct uw huis verkopen in of rondom Oeffelt? Neem dan contact met ons op via het online contactformulier. We zijn ook telefonisch bereikbaar.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!