Huis verkopen Noordwijk

Uw huis in Noordwijk goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Sons Real Estate is de woningopkoper voor alle soorten huizen in de gehele regio. Vraag bij ons gratis een vrijblijvend bod aan. Directe zekerheid voor u!

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Noordwijk

Op zoek naar een snelle en probleemloze manier om uw huis te verkopen in Noordwijk of nabijgelegen steden zoals Noordwijkerhout, Katwijk, Rijnsburg, of Voorhout? Sons Real Estate staat voor u klaar als een betrouwbare vastgoedkoper die direct een bod doet op uw woning. Wat voor soort huis u ook bezit, in welke staat dan ook, wij zijn geïnteresseerd. Onze aanvraagprocedure is kosteloos en u ontvangt binnen slechts één werkdag een vrijblijvend bod voor uw huis. Wij zijn flexibel in onze verkoopvoorwaarden en garanderen een vlotte en kosteloze verkoop. Als u overweegt uw huis te verkopen en u woont in Noordwijk of een van de omliggende steden, wacht dan niet langer en dien vandaag nog een aanvraag in.

Snel uw huis op een stressvrije manier verkopen in Noordwijk

Sons Real Estate is de ideale vastgoedkoper om uw woning in Noordwijk te verkopen. Wat voor type huis u ook heeft, wij tonen interesse, ongeacht de staat ervan. U kunt bij ons terecht voor de verkoop van een verouderde woning met achterstallig onderhoud, maar ook als u uw gerenoveerde of zelfs gloednieuwe woning wilt verkopen, staan wij voor u klaar. Binnen één werkdag ontvangt u van ons een vrijblijvend bod zonder enige verplichtingen, waarna u kunt beslissen of u hiermee akkoord gaat. Wij zijn bereid om tegemoet te komen aan uw specifieke verkoopvoorwaarden, zodat u op een stressvrije manier uw huis kunt verkopen in Noordwijk en omstreken.

De waarde van uw woning bepalen

Om u een eerlijk en concurrerend bod te kunnen doen, beginnen we met een waardebepaling op locatie. We nemen ook direct uw verstrekte gegevens in overweging, waaronder het type woning, de ligging en de beschikbare voorzieningen in de regio. Daarnaast bekijken we recent verkochte vergelijkbare woningen in uw buurt. Tijdens de inspectie zal de onderhoudsstaat en het afwerkingsniveau van uw woning zorgvuldig worden beoordeeld. Dit garandeert dat u altijd een eerlijke en marktconforme aanbieding krijgt. Als u overweegt uw huis te verkopen en u woont in Noordwijk, aarzel dan niet om telefonisch contact met ons op te nemen of vul eenvoudigweg de gegevens in ons online contactformulier in.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze locale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via info@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Uitstekende begeleiding en advies
Enorm netwerk aan potentiële geïnteresseerde kopers
Van begin tot eind ontzorgd
Altijd het beste bod dankzij een groot investeerders netwerk
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw pand verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!