Huis verkopen Maasland

Uw huis in Maasland goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Huis verkopen in Maasland zonder onzekerheden of verkoopstress? Direct een vrijblijvend, marktconform bod ✓ Bepaal zelf wanneer u verkoopt ✓ Woningen in alle soorten & staten ✓ Optie tot terughuren

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen Maasland zonder onzekerheden

Bent u van plan uw huis te verkopen in Maasland of in Vlaardingen, Maassluis, Rozenburg of elders in de regio? Sons Real Estate is een vastgoedmakelaar en doet direct een bod op uw woning. We garanderen huiseigenaren een zowel snel als flexibel verkooptraject, zonder enige onzekerheden. Zo is on bod zonder enig voorbehoud en bepaalt u altijd zelf de overdrachtsdatum. Op die manier kunt u met alle rust uw woning verkopen, terwijl de verkoop van uw woning al een feit is. Wilt u uw huis verkopen in Maasland? Neem dan snel contact met ons op.

Snel uw woning in Maasland verkopen met veel flexibiliteit

Als ervaren vastgoedmakelaar met ruime ervaring en kennis van de woningmarkt, kunnen wij voor elk type huis, een flexibel en snel verkooptraject aanbieden. Wij kopen uw woning namelijk direct, zonder enig voorbehoud. Of het nu gaat om een compleet landhuis, boerderij of villa. Sons Real Estate doet een passend bod, zonder enig voorbehoud. Zo nemen wij de gebreken aan uw woning achteraf voor eigen rekening. U kunt uw huis dus in een zowel gedateerde als nieuwstaat aanbieden. We beschikken namelijk over een eigen afdeling bouw en kunnen daarom eventuele verbouwingen na verkoop doorvoeren. Voordeel is dat we als vastgoedmakelaar u in veel zaken tegemoet kunnen komen. Heeft u de wens om bepaalde inboedel niet mee te nemen naar uw nieuwe woning, dan kunt u deze gerust laten staan.

De waardebepaling van uw woning

Als u een aanvraag doet voor een bod via Sons Real Estate, dan gaan we direct aan de slag met de waardebepaling. Op basis van uw woongegevens beginnen we direct met een grondige taxatie. Onze ervaren taxateurs maken graag met u een afspraak voor een fysieke opname. Op basis van het type huis, onderhoudsstaat en het afwerkingsniveau, zorgen we voor een passend bod, vrij van financiering. Gaat u akkoord met dat bod? Dan kan de koopovereenkomst worden opgemaakt en bespreken we graag uw wensen. Wat voor huis u ook wilt verkopen in of nabij Maasland. Sons Real Estate zorgt ervoor dat u volledig wordt ontzorgd tijdens het verkooptraject. Neem contact op met Sons Real Estate voor een directe verkoop van uw woning.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een passend bod op uw huis
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!