Huis verkopen Maasbree

Uw huis in Maasbree goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Uw huis verkopen in Maasbree zonder onzekerheden of verkoop stress? Direct een vrijblijvend, marktconform bod ✓ Bepaal zelf wanneer u verkoopt ✓ Woningen in alle soorten & staten ✓ Optie tot terughuren

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Uw huis verkopen in Maasbree?

Wilt u een huis verkopen in Maasbree of omliggende plaatsen zoals Koningslust, Baarlo, Panningen of Venlo? Verkoop uw huis direct aan vastgoedkoper Sons Real Estate. Als landelijk actieve opkoper van divers vastgoed, kunt u bij ons terecht voor een vlotte verkoop van elk type woning. Daarnaast zorgen we ook voor een snel en flexibel verkooptraject, zodat u in alle rust uw huis kunt verkopen. Een huis verkopen in Maasbree aan Sons Real Estate is zonder hoge makelaarskosten en tussenkomst van derden.

Uw woning snel en flexibel verkopen aan Sons Real Estate

Bij Sons Real Estate kunt u terecht voor een snelle verkoop van uw huis in Maasbree of elders in de regio. Een aanvraag voor een bod op uw huis is geheel vrijblijvend en kosteloos. Als vastgoedmakelaar zijn we landelijk actief en doen we graag een bod op elk type woning. Zo kunt u bij ons terecht voor de verkoop van uw hoekhuis, boerderij, rijtjeswoning, vrijstaande woning of appartement, maar ook als u een tiny house of een studio wilt verkopen, kunt u bij ons terecht voor een snelle verkoop. Sons Real Estate biedt verkopers een snel verkooptraject met direct zekerheid aan. Zo is ons bod altijd zonder enig voorbehoud van financiering en nemen we gebreken aan uw woning achteraf, voor eigen rekening.

Waarde van uw woning in Maasbree bepalen

Als u een aanvraag doet via Sons Real Estate, dan gaan we direct aan de slag met de bepaling van de waarde van uw woning. Zo is de waarde van uw woning op basis van verschillende factoren snel bepaald. Door te kijken naar reeds vergelijkbare verkochte woningen in de omgeving, krijgen we al snel een duidelijke indicatie. Daarnaast bekijken we ook de onderhoudsstaat en het afwerkingsniveau van uw woning, om zo tot een uitstekend bod te komen. Het definitieve bod dat wij uitbrengen is zonder voorbehoud van financiering. Wij kopen uw woning namelijk altijd met eigen middelen. Wilt u snel uw huis verkopen in Maasbree of omstreken? Neem dan vandaag nog contact op Sons Real Estate en ontvang binnen één dag de waardebepaling van uw woning.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een passend bod op uw huis
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!