Huis verkopen Panningen

Uw huis in Panningen goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Graag uw huis snel verkopen in Panningen? Sons Real Estate ontneemt al uw zorgen bij de verkoop van uw huis..

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Panningen?

Verkoop uw huis in Panningen met zekerheid en gemak. Sons Real Estate, een nationaal opererende vastgoedinkoper, staat klaar om diverse woonvastgoedobjecten rechtstreeks aan te kopen. Onze aanpak garandeert een naadloos verkoopproces, zonder de gebruikelijke zorgen over financieringsvoorbehoud of bouwtechnische keuring. Of u nu overweegt uw huis in Panningen te verkopen of in omliggende steden zoals Onder, Helden, Egchel, of Beringe, bij ons bent u aan het juiste adres.

Geen financieringsvoorbehoud of een bouwtechnische keuring

Bent u geïnteresseerd in het verkopen van uw huis en woont u in Panningen of de nabije omgeving? U kunt met vertrouwen een verzoek indienen voor een offerte voor uw woning. Wij sturen graag een van onze deskundige taxateurs naar uw locatie voor een waardebepaling. Na een snelle inspectie en taxatie, gebaseerd op verstrekte informatie en andere relevante factoren, ontvangt u binnen één werkdag een bod zonder financieringsvoorbehoud. Een bouwtechnische inspectie maakt geen deel uit van deze taxatie. De huidige staat van uw woning is daarom van minder belang als u kiest voor een directe verkoop aan ons. Eventuele renovaties kunnen na de verkoop worden uitgevoerd door onze interne bouwafdeling. Dit betekent dat u elk type woning aan ons kunt verkopen, ongeacht de huidige staat.

De waarde van uw woning in Panningen

Nadat u uw verzoek heeft ingediend, gaan onze taxateurs onmiddellijk aan de slag met het bepalen van de waarde van uw woning. Hierbij spelen factoren zoals de locatie en het type woning een rol. We kijken ook naar zaken zoals de grootte, het energielabel, eventuele verbouwingen, en de vraag- en verkoopprijzen van vergelijkbare woningen die recentelijk in uw buurt of omgeving zijn verkocht. Dit waarborgt dat u een marktconform bod ontvangt, waarna u direct kunt beslissen of u hiermee akkoord gaat. Bij goedkeuring zetten we snel stappen, waardoor u uw huis in Panningen of de omliggende regio binnen een week kunt verkopen. Wacht niet langer en dien vandaag nog een vrijblijvend verzoek in voor een bod.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!