Huis verkopen Lemele

Uw huis in Lemele goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Uw huis verkopen in Lemele of omgeving? U kunt geheel gratis en vrijblijvend een bod aanvragen. Een bod is zonder enig voorbehoud van financiering.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Lemele

Wilt u graag snel uw huis verkopen in Lemele, Lemelerveld, Giethmen, Dalmsholte of omgeving? Neem dan contact op met Sons Real Estate. Sons Real Estate is een landelijk opererende vastgoedmakelaar en koopt woningen voor eigen rekening. We doen een uitstekend bod zonder voorbehoud van financiering en tussenkomst van derden. Voor de verkoop van ieder type woning kunt u ons benaderen. Het verkooptraject verloopt vlot, flexibel en zonder onzekerheden. We brengen geen hoge makelaars- of notariskosten in rekening.

Een snelle waardebepaling

Als u een aanvraag doet, kunt u uitgaan van een uitstekend bod. Eén van onze taxateurs gaat snel voor u aan de slag met de waardebepaling. Hierbij worden alle factoren die de waarde van een woning kunnen beïnvloeden in ogenschouw genomen zoals het afwerkingsniveau en de onderhoudsstaat. Dankzij de ruime ervaring en expertise van onze taxateurs kunnen we u op korte termijn een indicatie geven. We maken graag eerst een afspraak voor de opname van uw woning op locatie. Bij het verkooptraject is geen sprake van tussenkomst van derden. Wanneer u uw woning binnen een kort tijdsbestek wenst te verkopen, biedt een verkooptraject bij Sons Real Estate een uitkomst.

Uitstekende verkoopvoorwaarden

In vergelijking met reguliere verkooptrajecten, brengt een verkooptraject bij Sons Real Estate veel flexibiliteit met zich mee. Zo kunt u bij ons voor ieder type woning een aanvraag doen, ook als deze niet in nieuwstaat verkeert. Of u nu een villa, boerderij, tussenwoning, vrijstaande woning, appartement of tiny house wilt verkopen, wij kunnen u uitstekend van dienst zijn. Om zoveel mogelijk onzekerheid van uw weg te nemen, bieden we u de mogelijkheid om het huis terug te huren na de verkoop. Daarnaast heeft u inspraak bij het vaststellen van de overdrachtsdatum en kunt u eventueel zware inboedel laten staan. Wilt u graag uw huis verkopen in Lemele of omgeving? Dan moet u bij Sons Real Estate zijn. Neem telefonisch contact met ons op of vul het online contactformulier in.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!