Huis verkopen Giethmen

Uw huis in Giethmen goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Huis verkopen in of rondom Giethmen? Ontvang binnen één werkdag een vrijblijvend bod zonder enig voorbehoud. Dit kunt u geheel kosteloos en vrijblijvend aanvragen.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Giethmen

Overweegt u om op korte termijn uw huis te verkopen in Giethmen, Dalmsholte, Vilsteren, Ommen of elders in de regio? Neem dan vandaag nog contact op met Sons Real Estate. Als landelijk actieve vastgoedmaatschappij kopen wij uw woning voor eigen rekening. Ongeacht het type woning en de onderhoudsstaat kunt u een aanvraag doen. Dit is geheel vrijblijvend en u ontvangt een uitstekend bod zonder financieringsvoorbehoud binnen één werkdag. We streven naar een zorgeloos en flexibel verkooptraject.

Een uitstekend bod voor ieder type woning

Bij ons komt ieder type woning in aanmerking voor een aanvraag. Of u het nu een villa, boerderij of tussenwoning in verouderde staat betreft of een vrijstaande woning, appartement of tiny house in nieuwstaat. Als het huis aan een renovatie toe is, zorgen we daar zelf voor met behulp van onze bouwafdeling. De kosten nemen we voor eigen rekening evenals de notariskosten. Van hoge makelaarskosten en tussenkomst van derden is bij ons geen sprake. Nadat we uw aanvraag binnenkrijgen, brengen we snel een marktconform bod uit zonder voorbehoud van financiering. Om zo veel mogelijk onzekerheden van u weg te nemen, geven we u de mogelijkheid om het huis terug te huren na de verkoop en heeft u inspraak bij het vaststellen van de overdrachtsdatum.

Een nauwkeurige taxatie van uw woning

De taxatie van uw woning wordt vlot, maar nauwkeurig bepaald. Dankzij de ruime ervaring en expertise van onze taxateurs, kunnen we u snel een indicatie geven van de waarde van uw woning. Tijdens de taxatie houden we rekening met factoren zoals de onderhoudsstaat en het afwerkingsniveau van uw woning. Ook de verkoopprijs van vergelijkbare woningen die onlangs in de omgeving zijn verkocht wordt in ogenschouw genomen. We maken graag een afspraak voor een opname op locatie. Bent u benieuwd naar het bod dat we kunnen uitbrengen en wilt u graag direct uw huis verkopen in Giethmen of elders in de omgeving? Laat dan via het online contactformulier uw gegevens bij ons achter of neem telefonisch contact met ons op.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!