Huis verkopen Kalenberg

Uw huis in Kalenberg goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Huis verkopen in of rondom Kalenberg? Ontvang binnen één werkdag een vrijblijvend bod zonder enig voorbehoud. Een aanvraag is kosteloos en verplicht u tot niets.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Kalenberg

Gaat u uw huis verkopen in Kalenberg of in Oldemarkt, Paasloo of Wolvega, maar wilt u dit op een discrete en kosteloze manier realiseren? U kunt uw huis direct verkopen aan Sons Real Estate. Sons Real Estate is een vastgoedmaatschappij en koopt door het hele land divers woonvastgoed. We zorgen voor een snelle waardebepaling, waarna u al binnen een werkdag een vrijblijvend bod zonder voorbehoud kunt ontvangen. Naast een goed bod, bent u verzekerd van uitstekende verkoopvoorwaarden, zodat u op een soepele manier uw huis kunt verkopen in Kalenberg of elders in de regio.

Snel en zonder onzekerheden uw huis verkopen in Kalenberg

Wilt u snel uw huis verkopen in Kalenberg of omgeving? Sons Real Estate is een vastgoedkoper waarbij u direct een vrijblijvend bod krijgt op uw huis. Ongeacht het type huis dat u wenst te verkopen, bent u verzekerd van een vlotte verkoop zonder onzekerheid. Zo bieden we marktconform en is er geen sprake van voorbehoud van financiering of een bouwtechnische keuring. Of het nu gaat om een verouderde woning met achterstallig onderhoud, of om een nieuwbouwwoning. U kunt altijd bij ons terecht voor een vrijblijvende waardebepaling, waarbij u al binnen één werkdag een bod ontvangt op uw huis.

De waarde van uw huis in Kalenberg

Wanneer u een aanvraag doet, gaan onze taxateurs direct aan de slag met het opstellen van de waardebepaling. Op basis van uw aangeleverde gegevens, krijgen we vaak een goede indicatie. Zo is het type woning en de ligging van belang, en maken we graag een afspraak voor een korte bezichtiging op locatie. Voor de bezichtiging is voornamelijk de staat van onderhoud en het afwerkingsniveau van belang. Eventuele renovaties of aanbouwingen, zoals een serre of een dakkapel, worden uiteraard meegenomen in de berekening. Zo bent u altijd verzekerd van een passend bod op uw huis in of nabij Kalenberg. Meer te weten komen over onze werkwijze? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier of bel ons op voor een afspraak op locatie.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een passend bod op uw huis
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!