Huis verkopen Hoge Hexel

Uw huis in Hoge Hexel goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Huis verkopen in of rondom Hoge Hexel? Ontvang binnen één werkdag een vrijblijvend bod zonder enig voorbehoud. Een aanvraag is kosteloos en verplicht u tot niets.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Hoge Hexel

Uw huis verkopen in Hoge Hexel, zonder een duur en lang verkooptraject via een makelaar in te moeten gaan? Sons Real Estate is een vastgoedmaatschappij en koopt uw huis ongeacht de onderhoudsstaat, ligging of soort. U ontvangt direct een vrijblijvend bod zonder voorbehoud, zodat u verzekerd bent van een vlot verkooptraject zonder onzekerheden. Ook als u uw huis wilt verkopen in Vriezenveen, Wierden, Hellendoorn of elders, bent u bij ons aan het juiste adres.

Een snel verkooptraject zonder onzekerheden

Moet u genoodzaakt op korte termijn uw huis verkopen in Hoge Hexel? Sons Real Estate is een vastgoedmaatschappij en garandeert een vlotte verkoop van uw huis. Zo kunt u vrijblijvend een aanvraag doen voor een bod op uw woning. We sturen graag één van onze taxateur uw kant op voor een vrijblijvende waardebepaling. Op basis van de aangeleverde gegevens en lokale kennis van de markt, krijgen we al een goede indicatie. Na de taxatie op locatie ontvangt u een definitief bod zonder voorbehoud van financiering of een bouwtechnisch onderzoek. Bij akkoord kopen we uw woning direct voor eigen rekening.

Flexibel uw huis verkopen in Hoge Hexel 

Aangezien we als vastgoedmaatschappij uw huis volledig met eigen middelen afnemen, bent u verzekerd van uitstekende verkoopvoorwaarden. Zo bepaalt u de verhuisdatum en heeft u veel opties. Zo is het mogelijk om uw huis te verkopen in Hoge Hexel en dit vervolgens te huren via ons. Voor een geruime periode kunt u dan blijven wonen, terwijl de verkoop al een feit is. Kunt u een aanbetaling goed gebruiken? Na het tekenen van de koopovereenkomst is dat in de meeste gevallen mogelijk. Voordeel is tevens dat u geen kosten hoeft af te dragen voor een directe verkoop aan ons. U kunt uw huis namelijk geheel kosteloos verkopen in Hoge Hexel, als u kiest voor een directe verkoop. Neem contact op en maak direct een afspraak met één van onze taxateurs.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een passend bod op uw huis
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!