Huis verkopen Hazerswoude-Dorp

Uw huis in Hazerswoude-Dorp goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Woont u in Hazerswoude of een van de prachtige plaatsen Zoeterwoude, Alphen aan den Rijn, Koudekerk aan den Rijn of Boskoop? Dan kunt u er vanuit gaan dat wij altijd een gratis & vrijblijvend bod kunnen uitbrengen. Wij kopen alle soorten huizen op en waarderen dagelijks vele soorten vastgoed. U kunt uw huis kosteloos aanmelden en binnen een dag ontvangt u ons vrijblijvende bod.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Hazerswoude-Dorp

Denkt u eraan uw huis te verkopen in Hazerswoude-Dorp en wilt u af van de gebruikelijke onzekerheden? Bij Sons Real Estate bent u aan het juiste adres. Wij zijn een vastgoedmakelaar en kopen uw huis direct voor eigen rekening. Wij bieden u direct een vrijblijvend bod zonder enig voorbehoud, zonder het gedoe van een langdurig en onzeker verkooptraject. Onze communicatie is helder en wij streven ernaar om aan uw wensen tegemoet te komen, zodat u op een vlotte manier uw huis kunt verkopen. Of u nu uw huis wilt verkopen in Hazerswoude-Dorp, Benthuizen, Boskoop, Alphen aan den Rijn of elders in de omgeving, wij staan voor u klaar.

Direct een marktconform bod zonder voorbehoud

Bij Sons Real Estate kunt u altijd rekenen op een marktconform bod zonder enig voorbehoud, ongeacht het type huis dat u wilt verkopen. Wij kopen diverse woningen door het hele land, van rijtjeshuizen en appartementen tot boerderijen, hoekhuizen en vakantiewoningen. U hoeft zich geen zorgen te maken over financieringsvoorbehouden of bouwtechnische inspecties. Eventuele gebreken aan uw huis zijn ons risico, en de staat van uw woning is van minder belang. Als u snel en met zekerheid uw huis wilt verkopen in Hazerswoude-Dorp, is Sons Real Estate de beste keuze.

Uw huis stressvrij verkopen in Hazerswoude-Dorp

Bij Sons Real Estate verloopt de verkoop altijd snel en zonder onzekerheden. Wij kopen uw huis volledig met onze eigen middelen aan, zonder tussenkomst van derden. Dankzij onze lokale marktkennis en ervaren taxateurs en adviseurs, bent u verzekerd van een snelle verkoop, ongeacht het type huis in de omgeving van Hazerswoude-Dorp. U kunt uw huis naar wens binnen een week aan ons verkopen, wat een snelle overdracht mogelijk maakt. Als u uw huis wilt verkopen en later wilt opleveren, is dat in veel gevallen ook mogelijk. Wij denken graag met u mee. Wilt u uw huis verkopen in Hazerswoude-Dorp en wilt u ons aanbod bekijken? Laat dan uw gegevens achter of neem telefonisch contact op met onze taxateurs.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze locale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via info@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Uitstekende begeleiding en advies
Enorm netwerk aan potentiële geïnteresseerde kopers
Van begin tot eind ontzorgd
Altijd het beste bod dankzij een groot investeerders netwerk
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw pand verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!