Huis verkopen Hasselt

Uw huis in Hasselt goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Verkoop nu gemakkelijk en snel uw huis in Hasselt tegen een passend bod. Vraag nu eenvoudig een bod aan via de site en de verkoop van uw woning kan indien gewenst al binnen een week rond zijn. Na uw aanvraag nemen we contact met u op en bespreken uw voorkeuren rond de verkoop van uw woning.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Snel uw huis verkopen in Hasselt?

Verkoop nu gemakkelijk en snel uw huis in Hasselt tegen een passend bod. Vraag nu eenvoudig een bod aan via de site en de verkoop van uw woning kan indien gewenst al binnen een week rond zijn. Na uw aanvraag nemen we contact met u op en bespreken uw voorkeuren rond de verkoop van uw woning. U ontvangt van ons kosteloos een vrijblijvend passend bod zonder voorbehoud op financiering hierdoor is ons bod gegarandeerd en kunnen we snel handelen. Alle zaken rondom de verkoop zoals administratie en de notariële handelingen nemen wij voor onze rekening.

Als opzoek gaat naar een nieuwe woning kan het zijn dat er enige tijd overheen gaat voordat u een geschikte woning heeft gevonden. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om gewoon in uw eigen huis te blijven wonen tot u een nieuwe woning heeft gevonden. Hierdoor hoeft u al uw spullen maar eenmalig te verhuizen en loopt u niet het risico op dubbele hypotheeklasten. Al het eenmaal zover is dat u gaat verhuizen kan het zijn dat er spullen zijn dat u veel spullen heeft die u niet mee wilt verhuizen en waar u zich geen raad mee weet. Ook hiervoor hebben wij een simpele oplossing, u kunt de spullen simpelweg in uw woning achterlaten en wij verzorgen het afvoeren van uw oude huisraad.

Woning snel verkopen aan Sons Real Estate

Sons Real Estate is landelijk actief op de woningmarkt, voor ons netwerk van vaste klanten zijn wij altijd opzoek naar woningen om aan ons aanbod toe te voegen. Wij kopen woningen van ieder formaat ongeacht de staat. Wij zijn onder andere opzoek naar woningen in de provincie Overijssel. Waaronder in; Genemuiden, Kampen, Zwolle en Hasselt. Voor de verkoop van uw woning in Hasselt aan de; Van Dedemlaan, Sikkel, Dissel of een van de andere mooie straten in kunt u bij Sons Real Estate terecht.
Als u een verhuurde woning wilt verkopen kunt u bij ons ook een bod aanvragen. Huurders zijn goed beschermd door de wet en kunnen niet zomaar worden uitgezet om de woning te kunnen verkopen. Sons Real Estate biedt de mogelijkheid om de verhuurde woning inclusief de zittende huurders te verkopen. U bespaart hiermee veel tijd en geld voor het ontbinden van de huurcontracten. Voor de verkoop van uw woning in verhuurde staat brengen wij een bod uit op basis van de maandelijkse huurstromen, de vaste lasten en de staat van onderhoud van de woning. Vraag nu een bod aan voor een snelle verkoop zonder gedoe.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een passend bod op uw huis
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!