Huis verkopen Hasselt

Uw huis in Hasselt goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Uw huis verkopen in Hasselt? U kunt uw huis direct aan vastgoed opkoper Sons Real Estate verkopen. U ontvangt van ons een vrijblijvend bod, geheel kosteloos en zonder verplichtingen.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Uw huis verkopen in Hasselt

Uw huis verkopen in Hasselt of omliggende plaatsen zoals Genemuiden, Staphorst, Dalfsen of elders in de regio? Sons Real Estate is een vastgoedkoper van divers vastgoed, waaraan u direct uw huis kunt verkopen. U kunt bij ons terecht voor de verkoop van elk type huis, ongeacht de locatie of staat. Wij doen een marktconform bod en garanderen een soepel verkooptraject, zonder onzekerheden. Wilt u weten wat ons bod is op uw woning in of nabij Hasselt? Neem dan snel contact op met Sons Real Estate en doe een aanvraag.

Direct zekerheid met een verkoop aan Sons Real Estate

Als u graag uw woning in Hasselt wilt verkopen, dan kunt u gratis een aanvraag doen via Sons Real Estate. Uw aanvraag wordt door ons zo snel mogelijk in behandeling genomen. Onze ervaren taxateurs maken dan ook graag direct een afspraak voor een opname op locatie. Op die manier kunnen onze taxateurs de waarde van uw huis in Hasselt op korte termijn bepalen. Zo bekijken we in alle gevallen het afwerkingsniveau en de onderhoudsstaat, maar worden aanbouwingen, zoals een dakkapel, serre of veranda, meegenomen in de berekening. Daarnaast kijken we ook naar reeds vergelijkbare verkochte woningen in de regio. Vervolgens zorgen we voor een marktconform bod, zonder enig voorbehoud. Of het nu gaat om een appartement, studio, bungalow, vrijstaand huis of een complete villa. Sons Real Estate doet graag een aanbod.

franeker

Een verkooptraject met veel opties, zonder enige kosten

Gaat u akkoord met ons aanbod? Dan kunt u rekenen op een zowel snel als flexibel verkooptraject. Als opkopende makelaar kopen wij uw woning direct voor eigen rekening. Er is dus nooit tussenkomst van derden. We kunnen u daarom ook veel verkoopopties bieden en de verkoopvoorwaarden zijn altijd bespreekbaar. Zo is het mogelijk om de verhuisdatum te bepalen. Op die manier kunt u in uw woning blijven, tot op de dag dat u uw vervangende huis kunt betreden. Daarnaast is het mogelijk om overbodige inboedel te laten staan. Uw huis verkopen in Hasselt? Wij doen direct een bod op uw woning. Aangezien wij uw woning direct kopen, is er geen sprake van makelaars- en notariskosten. Neem vandaag nog telefonisch contact op met Sons Real Estate.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze locale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via info@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Uitstekende begeleiding en advies
Enorm netwerk aan potentiële geïnteresseerde kopers
Van begin tot eind ontzorgd
Altijd het beste bod dankzij een groot investeerders netwerk
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw pand verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!