Huis verkopen Harmelen

Uw huis in Harmelen goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Huis verkopen in Harmelen zonder onzekerheden of verkoopstress? Direct een vrijblijvend, marktconform bod ✓ Bepaal zelf wanneer u verkoopt ✓ Woningen in alle soorten & staten ✓ Optie tot terughuren

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Harmelen zonder onzekerheden

Direct zonder onzekerheden uw huis verkopen in Harmelen of omliggende plaatsen zoals Woerden, Kamerik, Breukelen of Utrecht? Sons Real Estate verzekert u van een snel verkooptraject, zonder verkoopkosten. U kunt bij ons terecht voor de directe verkoop van elk type huis, ongeacht de locatie of staat. We zijn als vastgoedmakelaar landelijk actief en we komen graag langs op locatie voor een vlotte waardebepaling. Gaat u akkoord met ons aanbod? Dan kunt u altijd rekenen op een zorgeloos verkooptraject met veel flexibiliteit.

Een flexibele verkoop van elk type huis

Heeft een huis staan in of nabij Harmelen? Sons Real Estate doet graag een bod op uw woning, ongeacht het type, locatie of onderhoudsstaat. Zo kunt u bij ons terecht voor een directe verkoop van uw hoekhuis of rijtjeswoning, maar ook op een studio, kamer of tiny house, doen wij graag een bod. We bieden verkopers een flexibel verkooptraject met direct zekerheid. U kunt naar wens de verhuisdatum invullen, zodat de verhuizing naar uw vervangende woning soepel verloopt. Heeft u zware inboedel zoals bedden, kasten of banken in uw woning staan die u niet wenst mee te nemen? Bij Sons Real Estate is het mogelijk om deze inboedel in uw huidige woning te laten staan. We kunnen u met meerdere zaken tegemoetkomen, zodat u in alle rust uw huis kunt verkopen in Harmelen.

Zowel voorschot als terugverhuur is mogelijk

Bij Sons Real Estate heeft u als huiseigenaar veel verkoopopties. Wij kunnen u dat als vastgoedmakelaar aanbieden. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een voorschot te ontvangen op de verkoopsom, zodat u dit kunt gebruiken als aanbetaling voor een vervangende woning. Wilt u in uw huis blijven wonen nadat u deze aan ons hebt verkocht? Bij ons is het mogelijk om uw woning van ons terug te huren. Daarnaast zijn we ook flexibel in overige verkoopvoorwaarden. Alle voorwaarden zijn in overleg. Wilt u uw huis verkopen in of nabij Harmelen? Neem dan vandaag nog telefonisch contact op met Sons Real Estate of laat uw gegevens achter.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een passend bod op uw huis
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!