Huis verkopen Hardinxveld-Giessendam

Uw huis in Hardinxveld-Giessendam goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Heeft u een huis in Hardinxveld-Giessendam en wenst u deze goed en snel te kunnen verkopen? Sons Real Estate is de opkoper van de hele regio van Sliedrecht tot Gorinchem. Dus mocht u een huis willen verkopen in het nabijgelegen Bleskensgraaf, Papendrecht of Giessenburg, ook dan kunnen wij direct een marktconform bod uitbrengen.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Hardinxveld-Giessendam

Op zoek naar een snelle manier om uw huis te verkopen in Hardinxveld-Giessendam of de omliggende steden zoals Bleskensgraaf, Papendrecht of Giessenburg? Sons Real Estate, uw vastgoedkoper, staat klaar om diverse woningen aan te schaffen voor eigen rekening. Een vrijblijvende aanvraag voor een bod op uw woning is zo gedaan. Als ons voorstel u bevalt, regelen wij het gehele verkoopproces, van aanvraag tot overdracht bij de notaris. Op deze manier kunt u moeiteloos en flexibel uw huis in Hardinxveld-Giessendam verkopen.

Direct het beste bod op elk soort huis

Bent u in bezit van een huis in Hardinxveld-Giessendam of omliggende gebieden en wilt u het graag verkopen? Een snelle verkoop is binnen handbereik door rechtstreeks aan Sons Real Estate te verkopen. Wij kopen huizen van elk type en in elke staat voor eigen rekening, en wij zorgen voor een snelle afhandeling. Vooral als u uw huis snel wilt verkopen zonder het gedoe van een langdurig en onzeker verkoopproces, biedt onze directe verkoop een uitstekende oplossing. Wij kopen uw woning met onze eigen middelen, zonder financieringsvoorbehoud of bouwkundig onderzoek. Het type woning en de staat ervan zijn van ondergeschikt belang. Een aantrekkelijk aanbod is altijd gegarandeerd.

Verzorgd verkoopproces van aanvraag tot overdracht

Het verkopen van een huis brengt veel verantwoordelijkheden met zich mee. U staat voor een onzekere periode en er zijn tal van zaken die geregeld moeten worden. Als u kiest voor een directe verkoop aan Sons Real Estate, nemen wij u alle zorgen uit handen en zorgen wij voor een soepel verloop van het verkoopproces, van begin tot eind. Bovendien zijn we flexibel als het gaat om verkoopvoorwaarden, en er zijn tal van opties bespreekbaar. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om uw huis te verkopen in Hardinxveld-Giessendam en het vervolgens te huren. Zo bent u verzekerd van de verkoop en kunt u nog geruime tijd in uw huis blijven wonen. Of u nu een rijtjeshuis, appartement, hoekwoning, boerderij of een ander type huis in Hardinxveld-Giessendam wilt verkopen, wij garanderen een zorgeloos verkooptraject van aanvraag tot overdracht bij de notaris.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!