Huis verkopen Giessenburg

Uw huis in Giessenburg goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Uw huis verkopen in Giessenburg zonder onzekerheden en hoge verkoopkosten? Direct een vrijblijvend, marktconform bod ✓ Bepaal zelf wanneer u verkoopt ✓ Woningen in alle soorten & staten ✓ Optie tot terughuren

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Giessenburg?

Uw huis verkopen in of nabij Giessenburg? Sons Real Estate is een opkoper en doet graag een bod op uw woning. Bij ons kunt u terecht voor een snelle verkoop, waarbij u direct zekerheid heeft. Zo brengen we binnen één werkdag een marktconform bod uit zonder voorbehoud en verzorgen we het gehele verkooptraject, tot aan de overdracht bij de notaris. Wilt u uw huis verkopen en woont u in Giessenburg of omliggende plaatsen zoals Gorinchem, Sliedrecht, of Werkendam? U kunt direct een bod krijgen van Sons Real Estate.

Zonder onzekerheden uw woning in Giessenburg verkopen aan een opkoper

Woont u in Giessenburg of omstreken en wilt u graag op een snelle manier uw huis verkopen? U kunt uw woning direct verkopen aan Sons Real Estate. Ten opzichte van een regulier verkooptraject via de makelaar, heeft u bij ons direct zekerheid en kunt u rekenen op flexibiliteit. We kopen uw woning dan ook direct voor eigen rekening en volledig financieringsvrij. Het bod dat wij uitbrengen is in alle gevallen zonder enig financieringsvoorbehoud of voorbehoud van een bouwkundige keuring. De verkoop van uw woning is dan ook in de meeste gevallen al binnen een week gerealiseerd. Daarnaast bespaart u flink op bijkomende kostenposten, aangezien u geen enkele makelaars- of notariskosten hoeft af te dragen. Voordeel is dat we tevens zeer flexibel zijn in de overdrachtsdatum en overige voorwaarden, zodat u uw huis kunt verkopen in Giessenburg, zonder verkoopstress.

De waarde van uw woning in Giessenburg bepalen we snel

Om een goed bod uit te brengen op uw woning in Giessenburg, zorgen we allereerst voor een grondige waardebepaling. We maken dan ook graag een afspraak voor een opname op locatie, zodat we een goed beeld krijgen van het afwerkingsniveau en de onderhoudsstaat van uw woning. Uiteraard hebben eventuele renovaties en/of aanbouwingen, zoals een serre of een dakkapel, invloed op de waarde. We bekijken ook vergelijkbare woningen in uw wijk of in de regio. Op die manier bent u verzekerd van een passend bod. Wilt u graag uw huis verkopen in of rondom Giessenburg en bent u benieuwd naar welk bod wij kunnen uitbrengen? U kunt vrijblijvend een aanvraag doen via Sons Real Estate.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!