Huis verkopen Haaksbergen

Uw huis in Haaksbergen goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Wilt u uw huis verkopen in Haaksbergen? Sons Real Estate is de makelaar die ook zelf woningen koopt. Bij ons kunt u terecht voor een directe verkoop van uw woning zonder enige makelaarskosten. Zo bespaart u zichzelf verkoopstress en tevens een onzeker en langdurig verkooptraject. U ontvangt van ons binnen 24 uur een marktconform bod op uw huis.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Marktconform bod

Direct een goed bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Snel uw huis verkopen in Haaksbergen?

Wilt u uw huis verkopen in Haaksbergen? Sons Real Estate is de makelaar die ook zelf woningen koopt. Bij ons kunt u terecht voor een directe verkoop van uw woning zonder enige makelaarskosten. Zo bespaart u zichzelf verkoopstress en tevens een onzeker en langdurig verkooptraject. U ontvangt van ons binnen 24 uur een marktconform bod op uw huis. Zo kunt u rustig op zoek gaan naar een nieuwe woning zonder dat u bang hoeft te zijn dat u met dubbele lasten komt te zitten. De verkoop via ons is zeer flexibel en u kunt dus rustig in uw huis blijven wonen tot u in uw nieuwe woning kunt.

Snel woning verkopen Haaksbergen

Sons Real Estate koopt woningen in heel Haaksbergen. U kunt uw huis in Haaksbergen verkopen in alle wijken, dus ook wanneer u in Veldmaat, De Zienesch of De pas woont. Of u nu aan de Markt woont of rond de Noordsingel, wij zijn geïnteresseerd in 98% van alle woningen in Haaksbergen. De enige woningen die Sons Real Estate niet koopt zijn stacaravans en woonboten, dit omdat deze helaas niet te financieren zijn door grootbanken. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht wanneer u in Neede, Hengevelde of Enschede woont.

Waarom koopt Sons Real Estate zelf woningen op?

Wij kopen zelf huizen in Haaksbergen, zodat wij altijd beschikken over voldoende woningaanbod voor onze huidige klanten. Zo kunnen wij de continuïteit waarborgen en helpen wij woningeigenaren bij een soepele verkoop van hun woning.

Tevens kregen wij steeds vaker de vraag van woningverkopers of er een mogelijkheid bestond om hun woning direct te kunnen verkopen aan een vastgoedbedrijf. Dit kwam veel voor bij woningeigenaren die net een nieuwbouwhuis hadden gekocht. Zij woonde bijvoorbeeld nog in hun eigen huis en hadden geen zin om twee jaar te moeten wachten om hun oude huis te kunnen verkopen. Een crisis ligt namelijk altijd op de loer en niemand zit te wachten op dubbele hypotheeklasten. Zo begonnen wij met het kopen van woningeigenaren die een nieuwbouwhuis hadden gekocht, en volgde al snel meer woningeigenaren die voor dit gemak kozen. Zo kunt u in elke situatie bij ons terecht voor het verkopen van uw huis.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze locale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via info@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Uitsekende begleiding en advies
Enorm netwerk aan potentiële geïnteresseerde kopers
Van begin tot eind ontzorgd
Altijd het beste bod dankzij een groot investeerders netwerk
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw pand verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!