Huis verkopen Buurse

Uw huis in Buurse goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Huis verkopen in of nabij Buurse? Ontvang binnen één werkdag een vrijblijvend bod zonder enig voorbehoud. Een aanvraag is kosteloos en verplicht u tot niets.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Buurse

Uw huis verkopen in Buurse? Sons Real Estate is een vastgoedkoper waaraan u direct uw huis kunt verkopen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken om enig voorbehoud. Als vastgoedkoper zijn we geïnteresseerd in alle type woningen in alle staten. U ontvangt direct een vrijblijvend bod en als u akkoord gaat, dan kunnen we snel schakelen. Ook als u uw huis wilt verkopen in Haaksbergen, Enschede, Hengelo of elders, kunt u bij ons terecht voor een vrijblijvend bod.

Wij kopen uw huis Buurse in elke staat 

Of uw huis nu in een gedateerde staat of gerenoveerde staat verkeert, u bent verzekerd van een passend bod op uw huis in Buurse. Wij kopen alle type huizen in alle staten. Van rijtjeswoningen, boerderijen en vrijstaande huizen, tot aan flat appartementen, villa’s en vakantiewoningen. U bent verzekerd van een bod, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken om enig voorbehoud. Zo kopen we uw woning met eigen middelen en is er geen sprake van een periode van voorbehoud van financiering. Er is ook geen sprake van een bouwkundige keuring, wanneer u een aanvraag doet voor een vrijblijvende waardebepaling op locatie. U kunt uw huis in elke staat aan ons verkopen.

Uw huis huren na verkoop of direct een aanbetaling ontvangen?

Moet u genoodzaakt uw huis verkopen in Buurse, maar er wel blijven wonen? Het is mogelijk om uw huis te verkopen en dit vervolgens te huren. Met een sale en leaseback constructie bent u verzekerd van een verkoop en kunt u uw huis voor een geruime periode gaan huren. Heeft u al een woning en wilt u graag een verbouwing starten of alvast nieuwe inboedel aanschaffen? Het is bespreekbaar een aanbetaling te ontvangen op de verkoopsom, nadat de koopovereenkomst is getekend. Zo heeft u direct een bedrag ter beschikking en kunt u gerust nog in uw oude woning blijven wonen, totdat u uw nieuwe woning kunt betreden. Zo is er veel mogelijk als u kiest voor een directe verkoop aan Sons Real Estate. Dien vandaag een aanvraag in of neem telefonisch contact op voor meer informatie.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een passend bod op uw huis
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!