Huis verkopen Gorinchem

Uw huis in Gorinchem goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Wilt u snel uw huis verkopen in Gorinchem tegen de beste prijs en voorwaarden. Sons Real Estate is het vastgoedbedrijf aan wie u uw huis direct kunt verkopen. Bespaar direct duizenden euro's aan makelaarskosten en ontvang binnen 24 uur één geheel gratis en vrijblijvend bod op uw woning.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Gorinchem

Als u overweegt uw huis te verkopen in Gorinchem, Werkendam, Sleeuwijk, Hardinxveld-Giessendam, Woudrichum of elders in de regio, biedt Sons Real Estate u een kosteloze en zorgeloze verkoopoplossing. Als een landelijk opererende vastgoedmakelaar, kopen we diverse soorten woningen direct voor eigen rekening, variërend van appartementen, rijtjeshuizen en vrijstaande woningen tot boerderijen, landhuizen en villa’s. U kunt rekenen op een eerlijk bod en de beste verkoopvoorwaarden.

Vrijblijvend bod op uw huis in Gorinchem

Of u nu een appartement, vrijstaand huis of boerderij wilt verkopen in Gorinchem of de omliggende gebieden, bij Sons Real Estate bent u aan het juiste adres voor een vlotte en stressvrije verkoop. We hebben interesse in woningen van alle soorten en maten, ongeacht hun staat. U ontvangt direct een vrijblijvend bod zonder enige voorwaarden en hoeft niet door een langdurig verkoopproces te gaan. Omdat we uw woning direct voor ons eigen portfolio kopen, zorgen we zelfs voor eventuele renovaties na de verkoop, waardoor de woning klaar is voor eventuele doorverkoop. Ongeacht de staat of het type woning dat u wilt verkopen, bent u altijd verzekerd van een eerlijk en passend bod.

Zorgeloze verkoop

Een directe verkoop aan Sons Real Estate is vrij van stress en onzekerheden. Wij nemen het volledige verkoopproces van aanvraag tot overdracht bij de notaris voor onze rekening en ontlasten u zoveel mogelijk. Bovendien worden de verkoopvoorwaarden, zoals de overdrachtsdatum en andere details, altijd in overleg met u vastgesteld. Dit garandeert een soepele overgang naar uw nieuwe woning. Als u bijvoorbeeld inboedel wilt achterlaten, regelen wij de afvoer of hergebruik. Daarnaast bieden we verschillende opties, zoals de mogelijkheid tot terugverhuur en zelfs een voorschot op de verkoopsom is bespreekbaar. Als u overweegt uw huis te verkopen in Gorinchem of de omliggende gebieden, laat dan uw gegevens achter en ontdek hoe Sons Real Estate u kan helpen.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een passend bod op uw huis
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!