Huis verkopen Vilsteren

Uw huis in Vilsteren goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Uw huis op korte termijn verkopen in of nabij Vilsteren? Doe vandaag nog een vrijblijvende aanvraag. U ontvangt een uitstekend bod zonder voorbehoud van financiering.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Vilsteren

Wilt u direct uw huis verkopen in Vilsteren, Dalfsen, Ommen, Dalmsholte of elders in de regio aan een makelaar? Dan bent u Sons Real Estate aan het juiste adres. Sons Real Estate is een landelijk actieve vastgoedmakelaar en koopt alle typen woningen voor eigen rekening. We doen een uitstekend bod op uw woning. Een bod is zonder financieringsvoorbehoud, hiervoor kunt u geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag doen. U gaat een zorgeloos, vlot en flexibel verkooptraject tegemoet. Neem vandaag nog contact met ons op.

Een verkooptraject zonder onzekerheden

Bij Sons Real Estate streven we ernaar om het verkooptraject zo zorgeloos mogelijk te laten verlopen. Om u flexibiliteit te bieden en onzekerheden van u weg te nemen, geven we u inspraak bij het bepalen van de overdrachtsdatum. Daarnaast is het mogelijk om het huis terug te huren na de verkoop en is het ontvangen van een voorschot voor nieuwe inboedel meestal bespreekbaar. Tevens kunt u eventueel zware inboedel in de woning laten staan. Zo zorgen we ervoor dat de overgang naar uw nieuwe woning soepel verloopt. Ten slotte brengen we geen makelaarskosten in rekening en betaalt u geen notariskosten.

Snel een bod op uw woning

Binnen een kort tijdsbestek brengen we een passend bod uit op uw woning. Om de waarde van uw woning nauwkeurig te kunnen bepalen, gaat één van onze ervaren taxateurs snel voor u aan de slag. Tijdens de taxatie houden we rekening met alle factoren die van invloed zijn op de woningwaarde, van het afwerkingsniveau tot aan de verkoopprijs van reeds verkochte woningen in de regio. Een aanvraag is gratis en vrijblijvend. Ieder type woning komt hiervoor in aanmerking, of het nu om een villa, boerderij, tiny house, tussenwoning of appartement gaat. Overweegt u om uw huis te verkopen in Vilsteren of omgeving? Neem vandaag nog contact op met Sons Real Estate als u wilt weten wat we voor u kunnen betekenen. Laat via het contactformulier uw gegevens bij ons achter of bereik ons telefonisch.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een passend bod op uw huis
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!