Huis verkopen Enter

Uw huis in Enter goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Uw huis verkopen in Enter? U kunt uw huis direct aan vastgoed opkoper Sons Real Estate verkopen. U ontvangt van ons een vrijblijvend bod, geheel kosteloos en zonder verplichtingen.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Enter

Overweegt u uw huis te verkopen in Enter of in omliggende plaatsen zoals Almelo, Rijssen, Goor of elders in de regio? Sons Real Estate doet graag een goed bod op uw woning. Als vastgoedmakelaar zijn we landelijk actief en hebben we interesse in elk type woning, ongeacht de staat of locatie. Op uw woning in Enter doen we daarom graag direct een bod zonder enig voorbehoud. Zo heeft u als verkoper direct zekerheid en hoeft u nooit een onzeker en langdradig verkooptraject in te gaan.

Een uitstekend bod van de vastgoedmakelaar

Wilt u uw huis verkopen in of nabij Enter? Sons Real Estate doet graag een marktconform bod, zonder enig voorbehoud. U kan elk type woning aan ons verkopen. Zo doen wij een bod op uw vrijstaand huis, villa, rijtjeswoning of boerderij, maar ook op uw bungalow of appartement doen wij een bod. Wij beschikken tevens over een eigen afdeling bouw en daarom is de onderhoudsstaat van uw woning minder van belang. U kunt uw woning dan ook in een verouderde staat aan ons verkopen, maar ook als u kortgeleden een renovatie heeft gedaan of een woning in nieuwstaat wilt verkopen, kunt u bij Sons Real Estate terecht.

De effectieve werkwijze van Sons Real Estate

Om een uitstekend bod uit te brengen op uw woning in Enter, taxeren wij uw huis op basis van verschillende gegevens. Daarbij zijn het afwerkingsniveau en de onderhoudsstaat van uw woning een groot deel. Is uw woning net verbouwd en heeft het bijvoorbeeld een serre, dakkapel of een andere aanbouw? Dan worden de verbouwingskosten bij een woning in gedateerde staat altijd meegenomen met de waardebepaling. Daarnaast nemen we ook de verkoopprijzen van reeds verkochte vergelijkbare woningen in de regio, mee in de berekening. Onze taxateurs maken graag een afspraak voor een opname op locatie. Vervolgens doen wij een bod zonder financieringsvoorbehoud. Als u akkoord gaat met ons bod, dan kunt u rekenen op een zowel snelle als flexibele verkoop. Uw huis verkopen in Enter aan ons, is zonder onzekerheden en bovendien geheel kosteloos. Neem vandaag nog contact op met Sons Real Estate.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!