Huis verkopen Drachtstercompagnie

Uw huis in Drachtstercompagnie goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Huis verkopen in of nabij Drachtstercompagnie? Vastgoedmakelaar Sons Real Estate doet graag een bod op elk soort huis. Een aanvraag is eenvoudig, geheel kosteloos en verplicht u tot niets.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Drachtstercompagnie

Wilt u uw huis verkopen in Drachtstercompagnie of in de plaatsen daaromheen zoals Drachten, Boornbergum en Beetsterzwaag? Sons Real Estate is een landelijke vastgoedorganisatie die gegarandeerd een vrijblijvend bod aan u uitbrengt op elk type huis. Wij hebben onze processen bovendien zo ingericht dat u géén onzekerheid, maar wel flexibiliteit heeft. Vult u ons aanvraagformulier snel in? 

Zorgeloos verkopen met Sons

Bij Sons uw huis verkopen in Drachtstercompagnie is een zorgeloos traject. Na het invullen van het aanvraagformulier hoeft u echt nergens meer aan te denken. Wij sturen daarna namelijk meteen een gelicenseerde taxateur die bij ons in dienst is langs. Deze zal u een vrijblijvend bod geven dat gebaseerd is op factoren zoals de oppervlakte, de staat van onderhoud en de ligging. Uiteraard komt elk type woning daarvoor in aanmerking; bij Sons schaffen wij boerderijen, tiny houses, villa’s, appartementen, vrijstaande woningen, rijtjeshuizen en alles daaromheen en tussenin aan. Bovendien is het mogelijk om, als uw woning nog niet bewoonbaar is of achterstallig onderhoud heeft, dit door ons te laten opknappen na de verkoop. Uiteraard nemen we dit zelf voor rekening! Een zorgeloos verkooptraject is dus écht de standaard.

Zonder kosten, mét flexibiliteit

Sons Real Estate vraagt geen kosten voor het gehele verkooptraject. Dit betekent dat er een vrijblijvend bod wordt gedaan wat u, als u dat bod uiteindelijk accepteert, niets kost. Geen verborgen kosten, geen notariskosten, geen provisie of courtage; helemaal niets! Daarnaast levert u ook nog eens niets in op de flexibiliteit die u wenst. U bepaalt bijvoorbeeld zelf de overdrachtsdatum. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de uitgestelde oplevering. Ook is het mogelijk om uw huis terug te huren van ons na de verkoop of zelfs de zware inboedel te laten staan en hier geld voor te krijgen. Wilt u uw huis verkopen in Drachtstercompagnie? Neem dan nu telefonisch contact op of vul het aanvraagformulier in! 

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!