Huis verkopen Dirksland

Uw huis in Dirksland goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Huis verkopen in Dirksland? Sons Real Estate biedt u een ander pakket aan dan reguliere makelaarstrajecten. Doordat wij zelf woningen verbouwen en doorverkopen, kopen wij als (vastgoed)makelaar zelf huizen op. Vrijblijvend en geen makelaarskosten.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Dirksland

Wilt u uw huis verkopen en woont u in of rondom Dirksland? Woont u in het prachtige Dirksland, ook wel ‘Klein Parijs’ genoemd? Ook Sons Real Estate vindt Dirksland een mooi dorp met alle voorzieningen die bewoners zich maar kunnen wensen en met het welvarende Middelharnis in de nabije omgeving. Verkoop uw woning zorgeloos aan Sons Real Estate. Zo ontvangt u bij ons direct een vrijblijvend bod zonder voorbehoud van financiering en weet u direct wat u netto overhoudt aan de verkoop.

Uw huis direct verkopen aan een vastgoedopkoper

Of u nu een verouderde woning met achterstallig onderhoud wilt verkopen of een volledig gerenoveerde of nieuwbouwwoning, Sons Real Estate is de vastgoed opkoper waarmee u snel en tegen een uitstekende prijs uw huis kunt verkopen. Wij zijn geïnteresseerd in elk type woning en laten u binnen één werkdag een vrijblijvend bod zonder voorbehoud ontvangen. U beslist of u met ons voorstel akkoord gaat. Wij streven naar soepele verkoopvoorwaarden, zodat u uw huis op een rustgevende manier kunt verkopen in Dirksland. Ook huizen in Sommelsdijk of Melissant kopen wij graag op.

Vlotte waardebepaling van uw huis in Dirksland

Om u een goed bod te kunnen presenteren, plannen we graag een waardebepaling op locatie. We gaan ook direct aan de slag met de informatie die u verstrekt. Naast het type woning zijn de locatie en voorzieningen in de omgeving van belang. We vergelijken tevens met vergelijkbare verkochte woningen in uw buurt. Tijdens de opname richten we ons voornamelijk op de staat van onderhoud en het afwerkingsniveau van uw woning. Zo bent u verzekerd van een eerlijk en marktconform bod. Als u overweegt uw huis te verkopen en u woont in Dirksland of de omgeving, neem dan telefonisch contact met ons op of vul eenvoudig het online contactformulier in. Sons Real Estate staat klaar om u te helpen bij een snel, kosteloos en zorgeloos verkoopproces.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!