Huis verkopen Colmschate

Uw huis in Colmschate goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Direct uw huis verkopen in Colmschate? U kunt geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag doen en al binnen één werkdag een bod ontvangen.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Colmschate

Wilt u graag binnen een kort tijdsbestek uw huis verkopen in Colmschate, Snippeling, Bathmen, Epse of elders in de regio? Dan moet u bij Sons Real Estate zijn. Sons Real Estate is een landelijke actieve vastgoedkoper. Als opkoper kopen we alle typen woningen direct voor eigen rekening. Hierdoor kunnen we u een vlot, zorgeloos en flexibel verkooptraject garanderen. We verzekeren u een marktconform bod zonder voorbehoud van financiering. Van hoge makelaars- of notariskosten is geen sprake.

Een uitstekend bod

Omdat we woningen kopen voor eigen rekening, brengt een verkooptraject bij Sons Real Estate veel voordelen met zich mee. Om te beginnen verloopt het traject vlot en is er geen tussenkomst van derden. Dit biedt een uitkomst wanneer u uw woning graag op korte termijn wenst te verkopen zonder onzekerheid. Een ander voordeel is dat u bij ons niet te maken krijgt met hoge makelaarskosten, courtage, provisie of notariskosten. We brengen een marktconform bod uit zonder financieringsvoorbehoud. Een bod kan geheel kosteloos en vrijblijvend worden aangevraagd. U krijgt direct zekerheid. We zijn geïnteresseerd in ieder type woning, of het nu gaat om een villa, boerderij, appartement of tussenwoning.

Een waardebepaling op korte termijn

Nadat u een aanvraag heeft gedaan voor een bod en akkoord bent gegaan met ons voorstel, brengen we u spoedig in contact met één van onze taxateurs. De taxateur zal op korte termijn bij u langskomen voor een opname op locatie. De waarde van uw woning wordt vastgesteld op basis van alle factoren die invloed hebben op de waarde van uw woning. Hierbij kunt u denken aan het afwerkingsniveau en de onderhoudsstaat, maar ook kijken we naar de aankoopprijs van woningen die reeds in de omgeving werden verkocht. We zorgen ervoor dat het verkooptraject zo soepel mogelijk verloopt. Daarom kunt u de overdrachtsdatum naar eigen voorkeur vaststellen. Ook behoort het tot de mogelijkheden om de woning na de verkoop terug te huren. Uw huis direct verkopen in of rondom Colmschate? Laat via het online contactformulier uw gegevens bij ons achter of neem telefonisch contact met ons op.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze locale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Uitstekende begeleiding en advies
Enorm netwerk aan potentiële geïnteresseerde kopers
Van begin tot eind ontzorgd
Altijd het beste bod dankzij een groot investeerders netwerk
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw pand verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!