Huis verkopen Cabauw

Uw huis in Cabauw goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Uw huis direct verkopen in of nabij Cabauw? U kunt geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag doen en een bod is zonder enig financieringsvoorbehoud.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Cabauw

Wilt u uw huis op korte termijn verkopen in Cabauw, Lopik, Schoonhoven, Polsbroek of elders in de regio? Dan bent u bij Sons Real Estate aan het goede adres. Als vastgoedmaatschappij kopen we elk type woning direct voor eigen rekening en zonder tussenkomst van derden. Hiervoor kunt u geheel vrijblijvend en kosteloos een aanvraag doen. Spoedig ontvangt u een uitstekend bod zonder voorbehoud van financiering. We zorgen voor een flexibel verkooptraject zonder onzekerheid. Neem direct contact met ons op.

Een waardebepaling en een gunstig bod

We verzekeren u dat u na uw aanvraag spoedig een uitstekend bod ontvangt op uw woning. Een bod is zonder financieringsvoorbehoud. We maken graag een afspraak voor een opname op locatie. Vervolgens brengen we u in contact met één van onze ervaren taxateurs. Deze zal een waardebepaling uitvoeren. Tijdens de waardebepaling wordt er rekening gehouden met alle factoren die van invloed zijn op de waarde van uw woning. Hierbij kunt u denken aan de onderhoudsstaat en het afwerkingsniveau, maar ook de verkoopprijs van vergelijkbare woningen die reeds in de omgeving zijn verkocht spelen een rol. Als u akkoord gaat met ons voorstel, gaat u een flexibel verkooptraject in.

Gunstige voorwaarden en flexibiliteit

Gedurende het verkooptraject proberen we u zoveel mogelijk te ontzien. Het voordeel van een directe verkoop is dat er geen tussenkomst is van derden. Hierdoor kunnen we u veel flexibiliteit bieden. We geven u bijvoorbeeld inspraak bij het vaststellen van de datum van overdracht en u heeft de optie om het huis terug te huren na de verkoop. Bij ons betaalt u daarnaast geen makelaars- of notariskosten. U kunt ons benaderen voor de verkoop van elk type woning, of het nu om een boerderij, villa, tiny house, appartement, tussenwoning of vrijstaande woning gaat. Bent u van plan om uw huis te verkopen in Cabauw of omgeving? Neem dan vandaag nog contact op met Sons Real Estate. U kunt ons telefonisch en via het contactformulier bereiken.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!