Huis verkopen Blerick

Uw huis in Blerick goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Uw huis verkopen in of nabij Blerick? Vastgoedmakelaar Sons Real Estate doet graag een vrijblijvend bod op uw huis. Een aanvraag is eenvoudig, geheel kosteloos en zonder onduidelijkheden.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Blerick of omstreken?

Wilt u uw huis verkopen in Blerick of in omliggende plaatsen zoals Wassum, Boekend, Hout-Blerick of elders in de regio? Dan biedt vastgoedmakelaar Sons Real Estate een snel en stressvrij verkooptraject aan. Onze ervaren taxateurs zorgen voor een snelle waardebepaling en doen vervolgens een vrijblijvend bod op uw woning. Bij akkoord kunt u altijd rekenen op een soepel verkooptraject, zonder onzekerheden of bijkomende kosten. Als huiseigenaar kunt u bij ons ook zelf de verkoopvoorwaarden bepalen.

Uw huis verkopen aan de vastgoedmakelaar

Als u een woning in Blerick of elders in de regio heeft staan, dan kunt u bij Sons Real Estate gratis een bod ontvangen. Wij zijn als opkoper van divers vastgoed, geïnteresseerd in elk type woning. Of het nu gaat om een tiny house, bungalow, studio, appartement of complete boerderij. Als ervaren vastgoedmakelaar zorgen we voor een snelle waardebepaling van uw woning en doen vervolgens een definitief bod zonder enig voorbehoud. Door onze jarenlange ervaring en marktkennis is de waarde van uw woning in Blerick binnen één werkdag bepaald. Tijdens een korte opname op locatie bekijken we zowel de onderhoudsstaat als het afwerkingsniveau van uw huis. Ook bekijken we reeds verkochte woningen in uw wijk om een goed inzicht te krijgen in de daadwerkelijke verkoopprijs en vraagprijs.

Bespaar op makelaarskosten

Wilt u graag ingaan op ons bod? Dan kunt u bij Sons Real Estate rekenen op een zowel vlot als flexibel verkooptraject. Zo is uw woning in veel gevallen binnen een week verkocht. Een bijkomend voordeel aan een verkoop aan ons, is dat u de verkoopvoorwaarden van uw woning zelf bepaalt. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de overdrachtsdatum vast te stellen en kunt u uw overbodige inboedel in de woning laten staan. Wilt u in de woning blijven wonen na de verkoop? Dan kunt u in veel gevallen uw huidige woning na verkoop voor een geruime tijd huren. Wilt u uw huis verkopen in Blerick en een marktconform zonder enig voorbehoud ontvangen? Neem dan snel telefonisch contact op met Sons Real Estate of laat uw gegevens achter op de website.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een passend bod op uw huis
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!