Huis verkopen Bleiswijk

Uw huis in Bleiswijk goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Uw huis in Bleiswijk verkopen kan bij Sons Real Estate, hét vastgoedbedrijf in de regio. Ook woningen in Zevenhuizen, Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs of Moerkapelle kunt u bij ons verkopen. Wij zijn dé woningopkoper die binnen een dag duidelijkheid biedt over de hoogte van het bod die u gegarandeerd kunt ontvangen voor uw huidige huis.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Bleiswijk

Droomt u ervan om uw huis snel te verkopen in Bleiswijk, Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, of andere omliggende gebieden? Sons Real Estate biedt u de oplossing voor een rechtstreekse verkoop van uw woning. Als vastgoedkoper verwerven wij alle soorten huizen voor eigen rekening, zonder de tussenkomst van derden. U bent verzekerd van een soepel en zorgeloos verkoopproces, waarbij wij zonder enig financieringsvoorbehoud een aantrekkelijk bod op uw woning doen. Als u benieuwd bent naar wat we voor u kunnen betekenen, aarzel dan niet om vandaag nog contact met ons op te nemen.

Verkooptraject zonder onzekerheden

Het verkopen van uw huis in Bleiswijk hoeft niet gepaard te gaan met hoge kosten, lange wachttijden en onzekerheden. Bij ons duurt het verkoopproces meestal niet langer dan een week. Daarnaast brengen we geen makelaarskosten, courtagekosten of notariskosten in rekening. We streven naar een zo zorgeloos mogelijk verkooptraject. Omdat er geen tussenpersonen betrokken zijn en we woningen voor eigen rekening aankopen, kunnen we binnen korte tijd een bod uitbrengen. U kunt rekenen op een marktconform bod zonder enig financieringsvoorbehoud. Om u optimaal van dienst te zijn, heeft u inspraak bij het vaststellen van de overdrachtsdatum. Bovendien bieden we de mogelijkheid om het huis na de verkoop terug te huren.

Vrijblijvende aanvraag voor elk soort woning

Alle soorten woningen komen bij ons in aanmerking voor een verkooptraject. Of het nu gaat om boerderijen, landhuizen, villa’s, appartementen of tussenwoningen, wij staan voor u klaar. Het indienen van een aanvraag verplicht u tot niets en is volledig kosteloos. Voordat we een definitief bod uitbrengen, voeren we een grondige taxatie uit. Onze ervaren taxateurs bepalen de waarde van uw woning op basis van factoren zoals het afwerkingsniveau en de onderhoudsstaat. Daarnaast nemen we de verkoopprijs van vergelijkbare woningen in de omgeving in overweging. Bent u van plan uw huis te verkopen in of nabij Bleiswijk? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!