Huis verkopen Bergschenhoek

Wilt u uw huis verkopen in Bergschenhoek? Zoekt u een makelaar met een grote database van woningzoekende in Bergschenhoek? Sons Real Estate is de makelaar die actief is in geheel Lansingerland. Wij hebben veel kennis van de markt in Lansingerland en kunnen dus snel schakelen bij de verkoop van uw huis. Wij komen altijd geheel vrijblijvend bij u langs om een waardebepaling van uw huis te doen. Nadat wij de waarde hebben bepaald, nemen wij contact met u op en bespreken onze bevindingen. In overleg met u kunnen wij dit waar nodig aanpassen en stellen vervolgens een officiële vraagprijs op. Wanneer wij uw huis mogen verkopen dan gaan wij meteen voor u aan de slag met het opstellen van een verkoopstrategie. Onze verkoopstrategie is uniek, omdat deze precies aansluit op de wijk waar u in woont. Met ons uitgebreide promotiepakket zorgen wij voor een maximaal bereik en is het alleen nog maar wachten op het juiste moment en het beste bod.

Snel huis verkopen Bergschenhoek

Heeft u liever geen zin in dit gehele traject en de risico’s van verkoop? U kunt uw woning ook rechtstreeks aan Sons Real Estate verkopen. Wij kopen uw woning dan aan voor beleggers of beleggingsfondsen die uw woning bijvoorbeeld kunnen verhuren. Het voordeel is dat u zo geen hoge makelaarskosten kwijt ben en binnen enkele dagen een bod op uw huis heeft zonder enige voorbehouden. Dat wil zeggen dat het bod dat is uitgebracht bindend is en u direct verzekerd bent dat uw huis is verkocht. Dit is heel fijn wanneer u op het punt staat om een andere woning te kopen. Zo loopt u dus niet het risico dat u met dubbele lasten komt te zitten.

Kosten huis verkopen Bergschenhoek

Wanneer u uw huis gaat verkopen in Bergschenhoek dan wilt u natuurlijk graag weten wat de kosten zijn. De makelaar brengt natuurlijk een bedrag in rekening voor de verkoop van uw woning. Sons Real Estate hanteert een vast bedrag voor de verkoop van uw huis. Dit heet courtage en dit is 0,95% van de verkoopwaarde van uw woning met een minimum tarief van €2300,-. Dat wil zeggen dat wanneer u uw woning gaat verkopen met een waarde van €175.000,- u altijd vast zit aan de minimum kosten van €2300,- voor de uit te voeren werkzaamheden. U heeft dus altijd een vaste prijs van de verkoopwaarde. Zo bent u er van verzekerd dat wij ons uiterste best doen om de beste prijs voor uw huis te krijgen.

 

Waarom uw woning verkopen met Sons Real Estate

  • Onze klanten waarderen ons met een 9,1!
  • Gratis waardebepaling!
  • Jarenlange ervaring en veel kennis van de woningmarkt in Bergschenhoek!
  • Grootste database van potentiële kopers voor uw woning!
  • De mogelijkheid om uw woning aan de makelaar te verkopen zonder voorbehouden
  • Professionele en sociale makelaars die goed contact onderhouden

Contact

Sons Real Estate is actief in geheel Lansingerland. Dus woont u in Bleiswijk of Berkel & Rodenrijs en wilt u uw huis verkopen dan kunt u ons dus ook gewoon bereiken. U kunt ons rechtstreeks mailen op info@sonsrealestate.nl. Ook kunt u ons telefonisch bereiken op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:00 uur op het nummer 070 737 04 62.