Huis verkopen Bergeijk

Uw huis in Bergeijk goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Snel uw huis verkopen in Bergeijk zonder onzekerheden? Direct een vrijblijvend, marktconform bod ✓ Bepaal zelf wanneer u verkoopt ✓ Woningen in alle soorten & staten ✓ Optie tot terughuren

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Bergeijk?

Een huis verkopen in of nabij Bergeijk? Sons Real Estate is een makelaar die elk soort huis voor eigen rekening aankoopt. Als u uw huis op korte termijn wilt verkopen, dan biedt een directe verkoop aan ons, uitkomst. We zijn geïnteresseerd in elk soort woning, waarbij de onderhoudsstaat minder belangrijk is. U kunt vrijblijvend een aanvraag doen voor een uitstekend bod. Gaat u akkoord met ons voorstel? Dan regelen wij de gehele verkoop en kunt u in alle rust op zoek gaan naar een vervangende woning. Ook als u in Riethoven, Eersel, Valkenswaard of elders in de regio een huis wilt verkopen, kunt u via Sons Real Estate een aanvraag doen.

Direct uw huis verkopen aan de makelaar

Als u een huis in Bergeijk of in de omgeving heeft staan en u de woning op korte termijn wenst te verkopen, dan kunt u uw woning direct verkopen aan de makelaar. Als opkopende vastgoedmakelaar zijn we geïnteresseerd in elk soort woning. Heeft u een rijtjeswoning, flat appartement, vrijstaand huis of een complete boerderij of villa? Wij doen graag een bod. Op basis van reeds verkochte woningen in de regio, de onderhoudsstaat, afwerkingsniveau en andere factoren, is uw woning in Bergeijk snel getaxeerd. Vervolgens doen wij een definitief aanbod, zonder enig voorbehoud. Zo heeft u altijd direct zekerheid en uw woning in vele gevallen al binnen één week verkocht. 

Altijd een flexibel verkooptraject, zonder verkoopkosten

Omdat wij uw woning direct kopen, kunnen wij flexibel zijn en u als verkoper veel opties geven. Bij een huis verkopen komt veel kijken en als eigenaar wilt u graag een soepel en zeker verkooptraject. Daarom komen wij u als vastgoedmakelaar zoveel mogelijk tegemoet, zodat u uw woning in alle rust kunt verkopen. Zo is het mogelijk om de verhuisdatum vaststellen en kunt uw inboedel dat u niet wenst mee te nemen, laten staan in uw huidige woning. Bent u genoodzaakt uw woning te verkopen, maar wilt u de woning graag huren na verkoop? In vele gevallen is dit mogelijk via ons en zijn veel andere voorwaarden bespreekbaar. Snel uw huis verkopen in Bergeijk? Neem contact op Sons Real Estate voor meer informatie.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een passend bod op uw huis
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!