Direct uw huis verkopen in Zwolle?

Sons Real Estate is het vastgoedbedrijf dat woningen opkoopt in Zwolle. Wilt u geen langdurig verkooptraject en zonder zorgen uw huis in Zwolle verkopen? Wij brengen geheel gratis en vrijblijvend een bod uit op uw woning.

Verkoop uw woning in Zwolle direct aan Sons Real Estate

Vrijblijvend bod ontvangen

+1850 Nederlanders gingen u voor

Geen makelaarskosten
Verzekerd van een marktconform bod!
Bod zonder financieringsvoorbehoud. Direct zekerheid!
Wij kopen woningen in alle staten, dus ook in slechte staat
U kunt rustig in de woning blijven tot u een nieuw huis heeft
U kunt uw inboedel dat u niet wenst mee te nemen achterlaten!
Indien nodig al binnen één week bij de notaris!
Beoordeeld met een 9.4
Hoogste bod

Direct een goed bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

U bespaart duizenden euro's aan makelaarskosten

Home / Huis verkopen / Zwolle

Huis verkopen Zwolle

Snel en met zekerheid uw woning verkopen in Zwolle? Geen zin in een langdurig verkooptraject en de daarbij horende verkoopstress? Sons Real Estate is de vastgoedmakelaar die ook zelf woningen aankoopt. U kunt uw woning in Zwolle dus direct verkopen zonder de daarbij horende makelaarskosten.

Wilt u weten wat uw huis waard is in Zwolle? Ontvang dan geheel gratis en vrijblijvend een bod op uw huis van Sons Real Estate

Kun je in heel Zwolle je huis verkopen?

Ja, wij zijn actief in heel Zwolle. U kunt dus in heel Zwolle uw huis verkopen, wij ontvangen bijvoorbeeld veel aanvragen uit de wijken; Assendorp, Wipstrik, Assendorp, Stadshagen, Westenholte en centrum. Maar ook buiten deze wijken en in plaatsen buiten Zwolle, zoals Hattem, Wezep, Dalfsen, Hasselt en Kampen kunt u bij ons terecht voor het verkopen van uw huis

Verkoop snel uw woning in Zwolle

Na het doen van een aanvraag ontvangt u binnen 24 uur een reactie op uw aanvraag. Wij kunnen eerst een indicatief voorstel op uw huis uitbrengen. Vindt u het indicatief voorstel interessant, dan komen we langs voor het uitbrengen voor een definitief voorstel. Om een definitief bod uit te kunnen brengen dienen wij de woning te bezichtigen om de staat van onderhoud te bekijken. De eerste stap is dat wij dan vrijblijvend bij u langskomen en na of tijdens een bezoek aan uw huis starten wij in overleg met een waardebepaling. De officiële waardebepaling van uw huis maken wij aan de hand van de locatie, staat van onderhoud en keuring van het huis zelf. Daarna volgt er binnen 24 uur een vrijblijvend bod.

Zo voorkomt u dus een langdurig en slepend verkoopproces en bent u verzekerd van een snelle en soepele verkoop zonder bezichtigingen en foto’s van uw huis op het internet. Wij komen slechts eenmalig langs en u ontvangt vervolgens direct een vrijblijvend bod. Vervolgens kunnen we indien gewenst al binnen één week bij de notaris zitten voor de overdracht. 

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Huis in Zwolle snel verkopen 

Wilt u weten wat uw woning waard is en uw woning op de aller snelste manier verkopen zonder zorgen? Sons Real Estate kan uw woning in Zwolle dus snel opkopen Binnen 24 uur brengen wij een bod uit op uw woning. Het bod dat wij uitbrengen is altijd zonder financieringsvoorbehoud.  Zo bent u niet in afwachting van de financiering van de koper! Zodra u akkoord gaat met ons bod, kan de notaris direct starten met het opstellen van de koopovereenkomst. Vervolgens maken wij een afspraak met u bij de notaris en uw huis is definitief verkocht. Via deze manier kunt u uw huis snel en zonder zorgen verkopen en heeft u direct het geld op uw rekening.

Stappenplan verkoop van uw woning

Stap 1

Meldt uw woning binnen 1 minuut aan!

Stap 2

U ontvangt een reactie binnen een werkdag

Stap 3

U gaat mogelijk akkoord met een definitief bod

Stap 4

Officiële koopakte wordt opgesteld

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Wilt u graag meer informatie ontvangen of bent u benieuwd wat er mogelijk is voor uw huis? Wij beantwoorden graag alle vragen die u heeft. U kunt ons altijd dagelijks bereiken via info@sonsrealestate.nl. Op werkdagen zijn wij alleen telefonisch bereikbaar tussen 09:00 uur en 17:00. U kunt ons telefonisch bereiken op ons hoofdkantoor via 085-004 7350.

Werkgebied van Sons Real Estate

Sons Real Estate is gevestigd is landelijk actief als opkoper van woningen. Wij kopen woningen in alle soorten en maten en dus ook in Zwolle en omgeving. Bekijk hier meer over op de pagina ‘werkgebied’.  Naast Zwolle zijn wij veel actief in Hatten, Dalfsen, Kampen  DelftZoetermeerNootdorp en Wassenaar.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door en meld u zich tevens aan voor onze nieuwsbrief.

Wij kopen alle soorten huizen

Woning in verhuurde staat
Huizen met achterstallig onderhoud of zwaar verouderde woningen
Appartementen of boerderijen
Studentwoningen
Huizen van alle jaartallen

Stappenplan verkoop van uw woning

1.  Woning aanmelden

Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

2.  Binnen één werkdag ontvang u van ons een reactie

Wij bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij op afstand, indien u dit eerst liever heeft, een globaal bod uitbrengen.

3.  U ontvangt een definitief bod

Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

4.  Officiële koopakte wordt opgesteld
Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond!

Wat is het verschil met het verkopen van uw woning via verkoopmakelaar?

  • U ontvangt binnen enkele dagen gratis een vrijblijvend bod
  • Uw huis kan binnen een week zijn verkocht
  • U heeft volledige zekerheid over de verkoop van uw woning
  • Geen risico dat u woning meer dan 6 maanden op Funda blijft staan
  • U hoeft geen bezichtigingen te doen
  • Uw woning zal niet op Funda worden geplaatst

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!