Direct uw huis verkopen in Uden?

Sons Real Estate is het vastgoedbedrijf dat woningen opkoopt in Uden. Wilt u geen langdurig verkooptraject en zonder zorgen uw huis in Uden verkopen? Wij brengen geheel gratis en vrijblijvend een bod uit op uw woning.

Vrijblijvend en geen makelaarskosten

Vrijblijvend bod ontvangen

+18.500 Nederlanders gingen u voor

Geen makelaarskosten
Verzekerd van een marktconform bod!
Bod zonder financieringsvoorbehoud. Direct zekerheid!
Wij kopen woningen in alle staten, dus ook in slechte staat
U kunt rustig in de woning blijven tot u een nieuw huis heeft
U kunt uw inboedel dat u niet wenst mee te nemen achterlaten!
Indien nodig al binnen één week bij de notaris!
Beoordeeld met een 9.4
Hoogste bod

Direct een goed bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

U bespaart duizenden euro's aan makelaarskosten

Home / Huis verkopen / Uden

Graag snel uw huis verkopen in Uden?

Wenst u snel uw huis te verkopen in Uden? Het verkopen van uw huis kan Sons Real Estate voor u regelen. Wij kunnen directe zekerheid bieden, door binnen 24 uur een bod op uw huis uit te brengen. Dit bod is overigens geheel gratis, vrijblijvend en marktconform. Wij bepalen dit bod door een gratis waardebepaling op te stellen. Hierdoor ontloopt u een lang verkooptraject met een makelaar, waar tevens hoge makelaarskosten aan verbonden zijn. Sons Real Estate vraagt voor de dienst die geleverd wordt geen kosten. Het financiële plaatje komt alleen te pas wanneer wij uw huis hebben gekocht. Dit kan binnen één week gerealiseerd worden, doormiddel van een afspraak bij de notaris. 

Sons Real Estate geeft woningbezitters de nodige rust en ontneemt de mogelijke stress bij een verkooptraject. U kunt bijvoorbeeld in uw woning verblijven, ook al hebben wij deze gekocht. Hierdoor weet u wat u kunt verwachten bij het kopen van een nieuwe woning. Bij vele twijfels kunt u uw verkochte huis gewoon huren, indien gewenst. Bovendien biedt het bod wat wij uitbrengen directe zekerheid en u ontloopt financieringsvoorbehoud. Ondervinden we achteraf verborgen gebreken? Geen stress, wij nemen dit risico geheel op ons! 

Wij zijn dus de ideale partner als het gaat om het snel verkopen van uw woning in Uden. Het kopen van woningen kan op alle plekken zijn. Denk hierbij aan bekende plekken als; de Leeuweriksweg tot de Land Van Ravensteinstraat of van de Herpenstraat tot de Kleefsestraat. Dit kunnen bijvoorbeeld twee-onder-een-kapwoningen, tussenwoningen of hoekhuizen zijn. Sons Real Estate besteedt zijn dienst ook over omliggende gebieden uit, zoals; Vorstenbosch, Nistelrode, Volkel, Veghel en Zeeland. 

Redenen waarom u uw huis in Uden het best aan Sons Real Estate kunt verkopen

Verhuurd huis verkopen in Uden met huurders erin?

Bezit u een woning met huurders erin en wilt u deze snel verkopen? Geen probleem, Sons Real Estate koopt zowel leegstaande woningen als verhuurde woningen. De waarde hiervan wordt op een andere manier bepaald. Zo kan een leegstaande woning berekend worden door onder andere, de staat van het huis en de ligging. Bij een woning in verhuurde staat komen naast deze factoren ook andere factoren kijken. Denk hierbij aan de hoogte van de huurinkomsten over een doorlopende periode en de vaste lasten. Een woning in verhuurde staat kan overigens alleen gekocht worden als de huurders zekerheid hebben op een verblijf. Dit is volgens regelementen zo bepaald. Wanneer hier aan voldaan is kunnen wij het verkooptraject aan gaan.

Stappenplan verkoop van uw woning

Stap 1

Meldt uw woning binnen 1 minuut aan!

Stap 2

U ontvangt een reactie binnen een werkdag

Stap 3

U gaat mogelijk akkoord met een definitief bod

Stap 4

Officiële koopakte wordt opgesteld

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen in Uden. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via info@sonsrealestate.nl

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door en meld u zich tevens aan voor onze nieuwsbrief.

Wij kopen alle soorten huizen

Woning in verhuurde staat
Huizen met achterstallig onderhoud of zwaar verouderde woningen
Appartementen of boerderijen
Studentwoningen
Huizen van alle jaartallen
Werkwijze Sons Real Estate

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!