Huis snel verkopen in Tilburg?

Woont u in of rondom Tilburg en heeft u behoefte om uw woning snel te verkopen? Met Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder bezichtigingen en er worden geen makelaarskosten aan u doorberekend.

Vrijblijvend bod ontvangen

+18.500 Nederlanders gingen u voor

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject
Verzekerd van het beste bod op uw huis, zonder financieringsvoorbehoud
Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht
Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum
Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico
Beoordeeld met een 9.4
Marktconform bod

Direct een goed bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de verkoop van uw huis.

Home / Huis verkopen / Tilburg

Huis verkopen in Tilburg

Woont u in of rondom Tilburg en heeft u behoefte om uw woning snel te verkopen? Met Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder bezichtigingen en er worden geen makelaarskosten aan u doorberekend.

Sons Real Estate is de woningopkoper van Tilburg en de omliggende plaatsen waar u elk soort huis kosteloos kunt aanmelden voor een vrijblijvend bod. Woont u in een eengezinswoning of appartement? Meldt uw huis dan direct aan voor een vrijblijvend bod. Uiteraard kunt u alle soorten huizen aanmelden, dus ook boerderijen, studio’s of andere soorten huizen. En of er gebreken zijn of niet, Sons Real Estate is op zoek naar woningen in alle mogelijke staten van onderhoud, meldt dus ook een klushuis aan en wij zorgen voor een zorgeloze verkoop. Ons  bod is zonder voorbehoud van financiering, dus wij bieden u echt directe zekerheid.

U loopt hierdoor geen risico dat uw woning niet (op tijd) verkocht raakt. U bent uiteraard altijd afhankelijk van de toegepaste verkooptechnieken door de makelaar. Natuurlijk wordt meestal de juiste strategie toegepast, maar er is altijd kans dat dit niet het geval is. Een te hoge vraagprijs kan ervoor zorgen dat er weinig bezichtigingen plaatsvinden of dat ze uw huis eenvoudigweg overslaan in de zoektocht. Iedere maand dat u uw woning niet verkocht krijgt, zorgt dit voor een minder goede onderhandelingspositie. In de grote steden en de randstad gaat het vaak om weken of dagen.

Voordelen van de verkoop van uw huis aan Sons Real Estate

Onze klanten waarderen ons met een 8,9!
Gratis waardebepaling!
Jarenlange ervaring en veel kennis van de woningmarkt in Tilburg!
De mogelijkheid om uw woning aan de makelaar te verkopen zonder voorbehouden
Professionele en sociale makelaars die goed contact onderhouden

Directe zekerheid

Omdat wij onze biedingen uitbrengen zonder voorbehoud van financiering, heeft u volledige zekerheid dat uw woning (tijdig) verkocht zal raken. Daarnaast is het bespreekbaar dat u nog enige tijd in de woning blijft wonen. Bijvoorbeeld als u nog moet wachten op de oplevering van uw nieuwe huis.

Uiteraard bent u ook welkom als u in een gemeenten in de omgeving van Eindhoven woont. Denk hierbij aan grote plaatsen als Eindhoven, Breda of Den Bosch. Wij kopen ook huizen in nabije plaatsen zoals Goirle, Oisterwijk, Kaatsheuvel of Gilze(-Rijen).

Stappenplan verkoop van uw woning

Stap 1

Meldt uw woning binnen 1 minuut aan!

Stap 2

U ontvangt een reactie binnen een werkdag

Stap 3

U gaat mogelijk akkoord met een definitief bod

Stap 4

Officiële koopakte wordt opgesteld

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen in Tilburg. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via info@sonsrealestate.nl

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door en meld u zich tevens aan voor onze nieuwsbrief.

Wij kopen alle soorten huizen

Woning in verhuurde staat
Huizen met achterstallig onderhoud of zwaar verouderde woningen
Appartementen of boerderijen
Studentwoningen
Huizen van alle jaartallen

Stappenplan verkoop van uw woning

1. Woning aanmelden

Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos.U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

2. Binnen één werkdag ontvang u van ons een reactie

Wij bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij op afstand, indien u dit eerst liever heeft, een globaal bod uitbrengen.

3. U ontvangt een definitief bod

Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

4. Officiële koopakte wordt opgesteld
Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond!

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!