Huis verkopen Hoogland aan woning opkoper? Direct & snel

Direct uw huis verkopen in Hoogland?

Vrijblijvend en geen makelaarskosten

beste huis bod

Hoogste bod

Direct het beste bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud
4

Geen makelaarskosten

U bespaart duizenden euro's aan makelaarskosten
a

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening

Home / Huis verkopen / Hoogland

Snel uw huis verkopen in Hoogland?

Wilt u snel uw huis in Hoogland verkopen tegen een marktconform bod, neem dan nu contact op met Sons Real Estate. U kunt bij ons eenvoudig en snel een bod aanvragen op uw woning, uw aanvraag wordt direct in behandeling genomen en wij brengen snel een marktconform bod uit op de woning. Ons bod is niet afhankelijk van voorbehoud op financiering hierdoor is ons bod gegarandeerd en kan de verkoop direct in gang gezet worden. Alle zaken rond de verkoop van uw huis nemen wij voor onze rekening, wij verzorgen de administratie en nemen de notariële zaken voor u uit handen.

U bespaart door direct zelf uw huis te verkopen duizenden euro’s aan makelaarskosten en eindeloos veel bezichtigingen van uw woning. Door de snelle verkoop weet u exact hoeveel de verkoop u netto oplevert en wat de bestedingsruimte bij de zoektocht naar een nieuwe woning.  Als u opzoek bent naar een nieuwe woning is het van groot belang dat u een weloverwogen en geen overhaaste beslissing maakt als u besluit een huis te kopen. Na verkoop van uw huis aan Sons Real Estate kunt u gewoon in uw eigen huis blijven wonen. Hierdoor kunt u op gemak opzoek naar een nieuwe woning en ondertussen lekker in uw eigen huis blijven wonen. Als u een nieuwe woning heeft gekocht en veel spullen heeft die u niet mee wilt nemen kunt u deze in uw oude woning achterlaten. Hier heeft u geen omkijken meer naar en kunt u zich volledig focussen op uw nieuwe woning.

Ontvang vandaag nog de waarde die wij gegarandeerd kunnen opbrengen om u te helpen:


Voordelen van de verkoop van uw huis aan Sons Real Estate

  • U ontvangt van ons kosteloos en vrijblijvend een marktconform bod op uw woning
  • Geen verkoop kosten en torenhoge makelaars courtage
  • Zeer snelle verkoop mogelijk, binnen één week bij de notaris
  • Zeer klantvriendelijke en doelgerichte werkwijze
  • Wij zijn zeer flexibel rond de verkoop van uw huis
  • U kunt gewoon in uw eigen huis blijven wonen tot de verhuizing
  • Direct persoonlijk contract met de koper

Sons Real Estate is actief door heel Nederland, wij beschikken over een groot netwerk van vaste koper waarvoor wij voortdurend opzoek zijn naar woningen om een zo groot en breed mogelijk aanbod te generen voor onze klanten. Wij kopen onder andere woningen in: Baarn, Soest, Hoevelaken en Hoogland. Of u nu een woning in de Bik of de Biezen heeft of van de Plataanweg tot de Molenaarlaan u kunt ten alle tijden bij ons een bod aanvragen voor de verkoop van uw woning.

Stappenplan verkoop van uw woning

Stap 1

Meld uw woning binnen 1 minuut aan!


Stap 2

U ontvangt een reactie binnen een werkdag


Stap 3

U gaat mogelijk akkoord met een definitief bod


Stap 4

Officiële koopakte wordt opgesteld


Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen in Hoogland. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 070-737 0462. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via info@sonsrealestate.nlWaardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door en meld u zich tevens aan voor onze nieuwsbrief.

Wij kopen alle soorten huizen

Woning in verhuurde staat
Huizen met achterstallig onderhoud of zwaar verouderde woningen
Appartementen of boerderijen
Studentwoningen
Huizen van alle jaartallen

Onze werkwijze

- U meld uw woning bij ons aan via het contactformulier.
 - Binnen één werkdag nemen wij contact met u op en bespreken al uw wensen rond de verkoop.
 - We komen bij u langs voor een bezichtiging en bereiden een bod voor op uw woning.
 - U ontvangt van ons kosteloos een vrijblijvend bod op uw woning.
 - De koopakte wordt opgesteld en de verkoop wordt officieel vastgelegd bij de notaris.
 - Na ondertekening van de koopakte ontvangt u direct de netto koopsom.

arrow_drop_up arrow_drop_down