Huis verkopen Hoogland

Wilt u snel uw huis in Hoogland verkopen tegen een marktconform bod, neem dan nu contact op met Sons Real Estate. U kunt bij ons eenvoudig en snel een bod aanvragen op uw woning, uw aanvraag wordt direct in behandeling genomen en wij brengen snel een marktconform bod uit op de woning. Ons bod is niet afhankelijk van voorbehoud op financiering hierdoor is ons bod gegarandeerd en kan de verkoop direct in gang gezet worden.

Vraag gratis een vrijblijvend bod aan

Vrijblijvend bod ontvangen

+18.500 Nederlanders gingen u voor

Geen makelaarskosten
Verzekerd van een marktconform bod!
Bod zonder financieringsvoorbehoud. Direct zekerheid!
Wij kopen woningen in alle staten, dus ook in slechte staat
U kunt rustig in de woning blijven tot u een nieuw huis heeft
U kunt uw inboedel dat u niet wenst mee te nemen achterlaten!
Indien nodig al binnen één week bij de notaris!
Beoordeeld met een 9.4
Marktconform bod

Direct een goed bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de verkoop van uw huis.

Home / Huis verkopen / Hoogland

Snel uw huis verkopen in Hoogland?

Wilt u snel uw huis in Hoogland verkopen tegen een marktconform bod, neem dan nu contact op met Sons Real Estate. U kunt bij ons eenvoudig en snel een bod aanvragen op uw woning, uw aanvraag wordt direct in behandeling genomen en wij brengen snel een marktconform bod uit op de woning. Ons bod is niet afhankelijk van voorbehoud op financiering hierdoor is ons bod gegarandeerd en kan de verkoop direct in gang gezet worden. Alle zaken rond de verkoop van uw huis nemen wij voor onze rekening, wij verzorgen de administratie en nemen de notariële zaken voor u uit handen.

U bespaart door direct zelf uw huis te verkopen duizenden euro’s aan makelaarskosten en eindeloos veel bezichtigingen van uw woning. Door de snelle verkoop weet u exact hoeveel de verkoop u netto oplevert en wat de bestedingsruimte bij de zoektocht naar een nieuwe woning.  Als u opzoek bent naar een nieuwe woning is het van groot belang dat u een weloverwogen en geen overhaaste beslissing maakt als u besluit een huis te kopen. Na verkoop van uw huis aan Sons Real Estate kunt u gewoon in uw eigen huis blijven wonen. Hierdoor kunt u op gemak opzoek naar een nieuwe woning en ondertussen lekker in uw eigen huis blijven wonen. Als u een nieuwe woning heeft gekocht en veel spullen heeft die u niet mee wilt nemen kunt u deze in uw oude woning achterlaten. Hier heeft u geen omkijken meer naar en kunt u zich volledig focussen op uw nieuwe woning.

Ontvang vandaag nog de waarde die wij gegarandeerd kunnen opbrengen om u te helpen:

Waarom uw woning verkopen met Sons Real Estate

Geen makelaarskosten

Bespaar duizenden euro’s aan makelaarskosten! Courtage rekenen wij bij de koper.

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor onze rekening!

Geen onzekerheid!

U kunt in uw huis blijven wonen tot u een nieuw huis heeft gevonden

Geen verkoopstress

Met zekerheid uw huis verkocht. U ontvangt een bod zonder behoud van financiering

Direct uw woning verkocht

Geen bezichtigingen of foto's op het internet

Zeer flexibele verkoop

U kunt in de woning blijven tot u een nieuw huis heeft

Sons Real Estate is actief door heel Nederland, wij beschikken over een groot netwerk van vaste koper waarvoor wij voortdurend opzoek zijn naar woningen om een zo groot en breed mogelijk aanbod te generen voor onze klanten. Wij kopen onder andere woningen in: Baarn, Soest, Hoevelaken en Hoogland. Of u nu een woning in de Bik of de Biezen heeft of van de Plataanweg tot de Molenaarlaan u kunt ten alle tijden bij ons een bod aanvragen voor de verkoop van uw woning.

Hoe werkt Sons Real Estate?

Stap 1

Meldt uw woning aan bij Sons Real Estate

Stap 2

U ontvangt een reactie binnen één werkdag

Stap 3

U gaat mogelijk akkoord met een definitief bod

Stap 4

Officiële koopakte wordt opgesteld

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen in Hoogland. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via info@sonsrealestate.nl

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog- en kennisbank artikelen door.

Wij kopen alle soorten huizen

Woning in verhuurde staat
Huizen met achterstallig onderhoud of zwaar verouderde woningen
Appartementen of boerderijen
Studentwoningen
Huizen van alle jaartallen

Stappenplan verkoop van uw woning

1.  Woning aanmelden

Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

2.  Binnen één werkdag ontvang u van ons een reactie

Wij bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij op afstand, indien u dit eerst liever heeft, een globaal bod uitbrengen.

3.  U ontvangt een definitief bod

Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

4.  Officiële koopakte wordt opgesteld
Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond!

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!