Huis verkopen Baarn

Uw huis in Baarn goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Verkoop nu eenvoudig en snel uw huis in Baarn voor een passende prijs. Wij bieden u de mogelijkheid om uw woning direct te verkopen zonder gedoe. U vraagt simpelweg een bod aan op de site en wij gaan direct voor u aan de slag.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Baarn

Bent u van plan om uw huis te verkopen in Baarn, Lage Vuursche, Eemnes, Soest of elders in de buurt? Dan bent u bij Sons Real Estate aan het juiste adres. Als vastgoedkoper handelen we direct, zonder tussenpersonen en bieden we voor elk type woning een aantrekkelijk bod, zonder financieringsvoorbehoud. Een aanvraag is geheel vrijblijvend en kosteloos, waardoor u een zorgeloos en flexibel verkooptraject tegemoet kunt zien. Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op.

De waarde van uw woning in Baarn is vlot bepaald

Het indienen van een aanvraag bij Sons Real Estate is niet alleen kosteloos, maar ook efficiënt. Omdat we woningen kopen voor eigen rekening en geen externe bemiddelaars betrekken, kunnen onze taxateurs snel aan de slag. We regelen graag een afspraak om uw woning ter plaatse te inspecteren. Onze taxatie omvat diverse factoren, zoals de algemene onderhoudsstaat, het afwerkingsniveau en recente verkoopprijzen van vergelijkbare panden in de omgeving. Daarna ontvangt u een concurrerend bod zonder financieringsvoorbehoud. Of het nu gaat om een herenhuis, boerderij, tussenwoning, appartement, tiny house of vrijstaande woning, wij staan voor u klaar.

Een flexibele verkoop

Bij Sons Real Estate bieden we flexibiliteit. Om het verkoopproces zo soepel mogelijk te laten verlopen, betrekken we u bij het bepalen van de overdrachtsdatum. Bovendien kunt u overwegen uw huis na de verkoop terug te huren en eventuele zware meubels te laten staan. Het voordeel is dat u bij ons geen last heeft van hoge notariskosten, makelaarskosten, commissies of andere onzekerheden. Als u overweegt uw huis te verkopen in of rondom Baarn en de mogelijkheden wilt ontdekken, aarzel dan niet om direct contact op te nemen. We sturen graag een taxateur uw kant op voor een vrijblijvende waardebepaling. U kunt ons bereiken via telefoon of het online contactformulier invullen.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een passend bod op uw huis
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!