Direct uw huis verkopen in Doesburg?

Direct uw huis verkopen in Doesburg? Vrijblijvend en geen makelaarskosten. Zo hoeft er geen makelaar aan te pas te komen, waardoor u duizenden euro’s aan kosten bespaard.

Vrijblijvend bod ontvangen

+18.500 Nederlanders gingen u voor

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject
Verzekerd van het beste bod op uw huis, zonder financieringsvoorbehoud
Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht
Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum
Jarenlange ervaring en veel kennis van de woningmarkt in Amstelveen!
Wij kopen huizen in zowel de binnenstad van Amstelveen alsmede alle buitenwijken
Beoordeeld met een 9.4
Marktconform bod

Direct een goed bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de verkoop van uw huis.

Home / Huis verkopen / Doesburg

Snel uw huis verkocht krijgen in Doesburg?

Wij kunnen direct een eerlijk en marktconform bod op uw huis doen, dit is overigens geheel gratis en vrijblijvend. Sons Real Estate dient als partner bij een versnelt verkooptraject. Zo hoeft er geen makelaar aan te pas te komen, waardoor u duizenden euro’s aan kosten bespaard. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij de ideale partner zijn om uw situatie op een flexibele manier in te schatten. Bent u akkoord met het verkooptraject? Dan kunnen wij een afspraak regelen met de notaris in een maximale tijdsbestek van één week. 

Een verkooptraject kan veel stress opleveren. Dit willen wij graag voorkomen door directe zekerheid te beiden. Dit versnelt het proces en zorgt voor een bod zonder financieringsvoorbehoud. Bent u bang om op straat de belanden na verkoop van uw huis? Geen zorgen, Sons Real Estate laat u in uw woning blijven tot u een nieuw huis heeft. Bij een bezoek aan uw woning kunnen we binnen 24 uur een bod uitbrengen na de waardebepaling te hebben voltooid. Bovendien is deze waardebepaling geheel gratis. Als er na afloop verborgen gebreken worden ontdekt, nemen wij deze voor ons risico. De inboedel die u niet wenst mee te nemen mag u overigens achterlaten. 

Sons Real Estate kan ervoor zorgen dat u snel uw huis in Doesburg verkocht heeft. Denk hierbij aan huizen van de Kerkstraat tot de Koepoortstraat of van de Kloosterstraat tot de Bergstraat. Wij zijn ook actief in omliggende woonplaatsen. Zo kunnen wij uw huis kopen in plaatsen, zoals; Angerlo, Achterdrempt, Bingerden, Olburgen of Voor-Drempt.  

Ontvang vandaag nog de waarde die wij gegarandeerd kunnen opbrengen om u te helpen:

Voordelen woning in Doesburg direct verkopen aan de makelaar

Binnen 24 uur een geheel gratis en vrijblijvend bod op uw huis

Een bod op uw huis kost u niets en is bovendien geheel vrijblijvend

Bespaar duizenden euro’s op makelaarskosten

Geen langdurig makelaarstraject en bovendien ook geen kosten

Direct een marktconform bod zonder financieringsvoorbehoud

Geen voorbehouden zoals een financieringsvoorbehoud of bouwkundige keuring.

Geen dubbele hypotheeklasten en onzekerheden

Geen risico, dat uw huis niet verkocht raakt en u met twee huizen komt te zitten

Flexibele verkoop

U kunt rustig in de woning blijven wonen tot u uw nieuwe woning kunt betrekken. Inboedel die u niet wenst mee te nemen kunt u achterlaten in de woning

Verhuurd huis verkopen in Doesburg met huurders erin?

Naast uw eigen leegkomende woning, kunt u ook een verhuurde woning in Doesburg aan ons verkopen. Wanneer het een leegstaande woning is, wordt het op de reguliere manier behandeld. Voor een woning in de verhuurde staat is het iets afwijkend. De waarde van de verhuurde woning wordt namelijk bepaald op basis van de huurinkomsten en de vaste lasten. Tevens hebben huurders een huurbescherming, waardoor de verhuurderswoning niet verkocht kan worden als de huurders er niet in mogen blijven. Wanneer dit op een juiste wijze afgehandeld is kunnen wij binnen 24 uur een gratis en vrijblijvend bod geregeld hebben. Uiteraard hoort hier wel een waardebepaling bij, maar deze is ook geheel gratis!

Stappenplan verkoop van uw woning

Stap 1

Meldt uw woning binnen 1 minuut aan!

Stap 2

U ontvangt een reactie binnen een werkdag

Stap 3

U gaat mogelijk akkoord met een definitief bod

Stap 4

Officiële koopakte wordt opgesteld

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen in Doesburg. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via info@sonsrealestate.nl

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door en meld u zich tevens aan voor onze nieuwsbrief.

Wij kopen alle soorten huizen

Woning in verhuurde staat
Huizen met achterstallig onderhoud of zwaar verouderde woningen
Appartementen of boerderijen
Studentwoningen
Huizen van alle jaartallen

Hoe gaan we te werk

  • U laat uw gegevens bij ons achter. Na ontvangst gaan wij geheel kosteloos en vrijblijvend aan de slag met het opstellen van de waardebepaling.
  • U ontvangt een waardebepaling op afstand of thuis op locatie. Heeft u graag een waardebepaling op afstand dan krijgt u van ons een indicatief voorstel. Dit is een geschatte waarde van uw woning. Wilt u liever een definitief bod? Dan komen wij langs op locatie voor het opstellen van een Bod. Ook dit is geheel kosteloos en vrijblijvend
  • Wilt u akkoord gaan met ons bod? Dan worden de afspraken vastgelegd omtrent de overdrachtsdatum en overige randzaken. De koopovereenkomst wordt vervolgens opgesteld en u heeft de zekerheid dat uw woning verkocht wordt.
  • De overdracht op het notariskantoor. Op de datum van overdracht worden de sleutels overgedragen en ontvangt u de gelden van uw huis op uw rekening. Gefeliciteerd uw woning is nu officieel verkocht!

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!