Huis verkopen Baarle-Nassau

Uw woning in Baarle-Nassau goed en snel verkopen? Uw woning kan binnen een week aan Sons Real Estate zijn verkocht! En voor woningen met een hypotheek kan dit binnen 2-3 weken.

Vrijblijvend en geen makelaarskosten

Vrijblijvend bod ontvangen

+18.500 Nederlanders gingen u voor

Geen makelaarskosten
Kosteloos en vrijblijvend een marktconform bod op uw woning
Bod zonder financieringsvoorbehoud. Direct zekerheid!
Wij kopen woningen in alle staten, dus ook in slechte staat
U kunt rustig in de woning blijven tot u een nieuw huis heeft
U kunt uw inboedel dat u niet wenst mee te nemen achterlaten!
Zeer snelle verkoop mogelijk, binnen één week bij de notaris
Beoordeeld met een 9.4
Marktconform bod

Direct een goed bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de verkoop van uw huis.

Home / Huis verkopen / Baarle-Nassau

Snel uw huis verkopen in Baarle-Nassau?

Verkoop nu eenvoudig en snel uw huis in Baarle-Nassau zonder hoge makelaarskosten en eindeloos veel bezichtigingen van uw woning. Verkoop uw woning direct aan Sons Real Estate. Het enige dat u hoeft te doen is uw woning aan te melden via onze website, wij nemen uw aanvraag in behandeling en brengen snel een kosteloos en vrijblijvend bod uit op de woning. Wij verzorgen voor u het gehele verkoop traject zoals de administratieve en notariële zaken en nemen de kosten hiervan voor onze rekening. De overdracht kan indien gewenst snel plaatsvinden, de officiële overdracht bij de notaris is al binnen één week mogelijk. Het is vooraf natuurlijk lastig om te bepalen op welke termijn u een nieuwe geschikte woning zult vinden. Hier bieden wij de oplossing voor u kunt gewoon in uw eigen huis blijven wonen tot u een nieuwe woning heeft gevonden. U loopt hierdoor niet het risico op dubbele maandlasten en hoeft ook niet opzoek naar tijdelijke woonruimte. Als u een nieuwe heeft aangekocht en gaat verhuizen kan het zijn dat u spullen heeft die u liever niet mee wilt verhuizen. Hier bieden wij ook de oplossing voor, u kunt de spullen simpelweg in de woning achterlaten hier heeft u geen omkijken meer naar. Ontvang vandaag nog de waarde die wij gegarandeerd kunnen opbrengen om u te helpen:

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Geen makelaarskosten

Bespaar duizenden euro’s aan makelaarskosten! Courtage rekenen wij bij de koper.

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor onze rekening!

Geen onzekerheid!

U kunt in uw huis blijven wonen tot u een nieuw huis heeft gevonden

Geen verkoopstress

Met zekerheid uw huis verkocht. U ontvangt een bod zonder behoud van financiering

Direct uw woning verkocht

Geen bezichtigingen of foto's op het internet

Zeer flexibele verkoop

U kunt in de woning blijven tot u een nieuw huis heeft

Sons Real Estate is landelijk actief op de woningmarkt, de afgelopen jaren hebben wij een groot netwerk van vaste klanten opgebouwd. Om continue een breed en gevarieerd aanbod voor onze klanten te genereren zijn wij voortdurend opzoek naar woningen. Onze interesse ligt bij alle soorten woningen ongeacht de staat van onderhoud. Voor de verkoop van nagenoeg iedere woning kunt u bij ons terecht. Wilt u uw huis aan de Hulstakker, Sperwerstraat, de Molenstraat of ergens anders in of rondom het pittoreske Baarle-Nassau verkopen vraag dan nu een bod bij ons aan.

U kunt ook uw verhuurde woning direct aan ons verkopen. De lopende huurcontracten kunnen de verkoop van een verhuurde woning in de weg staan. Wij bieden u de mogelijkheid om uw verhuurde woning inclusief de zittende huurders direct te verkopen. U bespaart veel tijd en moeite doordat u niet eerst de lopende huurcontracten hoeft te ontbinden. Wij brengen een bod uit op basis van de maandelijkse huurstromen, vaste lasten en huidige staat van de woning.

 

Hoe werkt Sons Real Estate?

Stap 1

Meldt uw huis aan bij Sons Real Estate

Stap 2

U ontvangt een reactie binnen één werkdag

Stap 3

U gaat mogelijk akkoord met een definitief bod

Stap 4

Officiële koopakte wordt opgesteld

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen in Baarle-Nassau. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via info@sonsrealestate.nl

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog- en kennisbank artikelen door.

Wij kopen alle soorten huizen

Woning in verhuurde staat
Huizen met achterstallig onderhoud of zwaar verouderde woningen
Appartementen of boerderijen
Studentwoningen
Huizen van alle jaartallen

Stappenplan verkoop van uw woning

1.  Woning aanmelden

Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

2.  Binnen één werkdag ontvang u van ons een reactie

Wij bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij op afstand, indien u dit eerst liever heeft, een globaal bod uitbrengen.

3.  U ontvangt een definitief bod

Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

4.  Officiële koopakte wordt opgesteld
Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond!

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!