Snel huis verkopen Apeldoorn?

Uw woning in Apeldoorn snel of direct verkopen? Dat kan via Sons Real Estate. Vrijblijvend bod zonder voorbehoud van financiering.

Vrijblijvend bod ontvangen

+18.500 Nederlanders gingen u voor

Grootste aanbod

Grootste aanbod off market vastgoed aanbod.

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor onze rekening!

Geen onzekerheid!

U kunt in uw huis blijven wonen tot u een nieuw huis heeft gevonden

Geen verkoopstress

Met zekerheid uw huis verkocht. U ontvangt een bod zonder behoud van financiering

Direct uw woning verkocht

Geen bezichtigingen of foto's op het internet

Beoordeeld met een 9.4
Marktconform bod

Direct een goed bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de verkoop van uw huis.

Home / Huis verkopen / Apeldoorn

Woont u in of in de omgeving van Apeldoorn en wilt u uw huis snel verkopen?

Dat kan via Sons Real Estate!

Dan bent u bij Sons Real Estate aan het juiste adres. Wij zijn namelijk een vastgoedmakelaar die zelf ook huizen opkoopt. Als opkoper van de gehele regio kunt u elk soort huis aanmelden voor een gratis en vrijblijvend bod. En voor verhuurde huizen zorgen wij voor een maximale opbrengst, doordat wij uw pand kosteloos aanbieden binnen ons eigen omvangrijke beleggers en opkopers netwerk.

Sons Real Estate beschikt dus over een omvangrijk netwerk van soortgelijke partijen en ook opkopers of investeerders. Aangezien wij op deze wijze landelijk actief zijn, is het mogelijk een huis heel snel op te kopen. U kunt bij ons gratis een vrijblijvend bod aanvragen en u zult binnen een werkdag dan ook een goed bod van ons ontvangen. Na acceptatie van het bod kan de verkoop vrij snel afgerond zijn, zodat u het vrijgemaakte geld elders in kunt investeren. En ook zien wij veel doorstromers die gebruik maken van ons pakket, zodat er volledige zekerheid is dat de oude woning wordt verkocht. In enkele gevallen komt het namelijk wel voor dat mensen niet naar de nieuwe woning kunnen verhuizen, omdat de financiering niet is rond gekomen met betrekking tot de verkoop van de oude woning. 

Voordelen van de verkoop van uw huis aan Sons Real Estate

Sons Real Estate biedt altijd zonder financieringsvoorbehoud, dus er is altijd volledige zekerheid dat u kunt verhuizen naar uw nieuwe favoriete huis. En ook komt het veel voor dat mensen geld nodig hebben voor een investering en toch in de oude woning willen blijven wonen. Dat is mogelijk, omdat wij tevens de optie aanbieden om uw oude woning terug te huren. Maar in de praktijk gebeurt het vaker dat u als woningverkoper zelf bepaalt wanneer u de woning wilt verlaten. Daarin zijn wij als vastgoedmakelaar of vastgoedbedrijf veel flexibeler in dan reguliere kopers die vaak een exacte datum ingepland hebben waarin u eruit dient te zijn.

Stappenplan verkoop van uw woning

Stap 1

Meldt uw woning binnen 1 minuut aan!

Stap 2

U ontvangt een reactie binnen een werkdag

Stap 3

U gaat mogelijk akkoord met een definitief bod

Stap 4

Officiële koopakte wordt opgesteld

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085 004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via info@sonsrealestate.nl

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door en meld u zich tevens aan voor onze nieuwsbrief.

Wij kopen alle soorten huizen

Woning in verhuurde staat
Huizen met achterstallig onderhoud of zwaar verouderde woningen
Appartementen of boerderijen
Studentwoningen
Huizen van alle jaartallen

Stappenplan verkoop van uw woning

1. Woning aanmelden

Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos.U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

2. Binnen één werkdag ontvang u van ons een reactie

Wij bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij op afstand, indien u dit eerst liever heeft, een globaal bod uitbrengen.

3. U ontvangt een definitief bod

Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

4. Officiële koopakte wordt opgesteld
Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond!

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!