Huis verkopen Zuidzande

Uw huis in Zuidzande goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Uw huis direct verkopen in of rondom Zuidzande? Sons Real Estate koopt uw woning zonder voorbehoud van financiering. Hiervoor kunt u kosteloos en vrijblijvend een aanvraag doen.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Zuidzande

Wilt u graag op korte termijn uw huis verkopen in Zuidzande, Oostburg, Sluis, Nieuwvliet of omgeving? Sons Real Estate helpt u dan graag. Als landelijk opererende vastgoedmakelaar doen we een uitstekend bod op uw woning zonder enig voorbehoud. We streven naar een flexibel en zorgeloos verkooptraject. Geheel gratis en zonder verplichtingen kunt u een aanvraag doen. Ieder type woning komt hiervoor in aanmerking. Bent u benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op.

Een vrijblijvende en kosteloze aanvraag

Bij ons gaat een verkooptraject gepaard met veel flexibiliteit. Allereerst is een aanvraag geheel kosteloos. Dit verplicht u tot niets. We kopen woningen voor eigen rekening en zonder tussenkomst van derden, waardoor we u bijvoorbeeld inspraak kunnen geven bij het vaststellen van de verkoopvoorwaarden. U heeft de mogelijkheid om de overdrachtsdatum naar eigen voorkeur te bepalen en het huis terug te huren na de verkoop. Om u te ontzien, hoeft u geen makelaarskosten te betalen en nemen we de notariskosten voor eigen rekening. Mocht u daar behoefte aan hebben, kunt u zware inboedel zoals grote kasten en bedden in het huis laten staan. 

Op korte termijn een taxatie

Ieder type woning, ongeacht de onderhoudsstaat, heeft onze interesse. Of u nu een villa, appartement, boerderij, tussenwoning, tiny house of vrijstaande woning wilt verkopen, hier bent u aan het juiste adres. Nadat we uw aanvraag hebben ontvangen, voeren we een waardebepaling uit. We kunnen u al snel een indicatie geven van de woningwaarde. Er wordt rekening gehouden met factoren zoals het afwerkingsniveau van de woning en de verkoopprijs van omliggende woningen die reeds werden verkocht. U kunt op korte termijn een uitstekend bod zonder financieringsvoorbehoud verwachten. Bent u van plan om uw huis te verkopen in of rondom Zuidzande? Neem dan contact op. We zijn telefonisch en via het contactformulier te bereiken.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!