Huis verkopen Wolphaartsdijk

Uw huis in Wolphaartsdijk goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Huis verkopen in Wolphaartsdijk zonder onzekerheden of verkoopstress? Direct een vrijblijvend, marktconform bod ✓ Bepaal zelf wanneer u verkoopt ✓ Woningen in alle soorten & staten ✓ Optie tot terughuren

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Wolphaartsdijk

Overweegt u uw huis te verkopen in Wolphaartsdijk of omliggende plaatsen zoals Lewedorp, Kortgene, Goes of elders in de omgeving? Sons Real Estate is een vastgoed opkoper van divers vastgoed en doet een bod op uw woning. U kunt bij ons terecht voor de verkoop van elk type huis, ongeacht de locatie of staat. We ontzorgen u tijdens het hele verkooptraject vanaf de aanvraag tot de overdracht bij de notaris. Op die manier bent u altijd verzekerd van een soepele verkoop, zonder onzekerheden.

Verkoop uw huis aan Sons Real Estate

Bent u van plan uw woning te verkopen in of nabij Wolphaartsdijk? Vastgoedmakelaar Sons Real Estate doet een vrijblijvend bod op uw woning, ongeacht de staat of locatie. Als vastgoedmakelaar zijn we geïnteresseerd in elk type huis. Van een vrijstaand huis, appartement of een hoekwoning, tot aan een complete villa, landhuis of een boerderij. Wij zorgen voor een vlotte waardebepaling en doen vervolgens een marktconform bod, zonder enig voorbehoud. U hoeft zo nooit meer een langdurig en onzeker verkooptraject in te gaan, waarbij u met verschillende partijen te maken krijgt. Dat is het voordeel van uw huis verkopen in Wolphaartsdijk aan Sons Real Estate.

Flexibele voorwaarden en kosteloos uw woning in Wolphaartsdijk verkopen

Als vastgoedmakelaar zijn we zeer flexibel in alle woorden en komen we u tegemoet in verschillende zaken. Op die manier kunt u aan ons uw woning met direct zekerheid verkopen. U kunt bijvoorbeeld de overdrachtsdatum bepalen, zodat de datum valt tijdens de overgang naar uw vervangende of nieuwe woning. Heeft u zware overbodige inboedel staan in uw huidige woning en wenst u deze niet mee te nemen naar uw volgende woning? U kunt dit bij ons gerust achterlaten. Als u uw huis op korte termijn moet verkopen, dan biedt een verkoop aan Sons Real Estate uitkomst. U wordt volledig ontzorgd tijdens het verkooptraject en u betaalt geen enkele notaris- of makelaarskosten, zo bespaart u al snel enkele duizenden euro’s. Direct uw huis verkopen in of nabij Wolphaartsdijk? Neem dan telefonisch contact op met Sons Real Estate of laat uw gegevens achter op het digitale contactformulier.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!